hello
Van 1 érdekes kérdésem :S
Mivan akor ha régen regisztráltunk pl a Bwinre de már nem tudjuk a felhasználó nevünket meg semmit.Mi kell ahoz egyálltalán, hogy ujra játszhassunk a siteon?
hello
Van 1 érdekes kérdésem :S
Mivan akor ha régen regisztráltunk pl a Bwinre de már nem tudjuk a felhasználó nevünket meg semmit.Mi kell ahoz egyálltalán, hogy ujra játszhassunk a siteon?
Én is jártam így egy site-on, írtam nekik e-mailt, hogy régen regisztráltam, de elfelejtettem az adataimat, válaszoltak e-mailben és bennük volt a cucc :D:D:D
Bwin, Party, Unibet sitokal hogy tudom felvenni a kapcsolatot ? :D
Írsz a supportnak :D
Az oldalon fent van az e-mail címük. Általában support@bwin.com stb.
Bónusz
Visszatérve Rám :)
Írtam a bwin-nek, hogy nem kaptam meg az 1000$-t ők meg azt írták, hogy nem jó linken keresztül regeltem. Akkor az akadémiás link lenne rossz? Vagy most mi van akkor?
Valamivel kinagyítottam mindent az oldalon, és így elég undorító. Épp fórumba írtam egy postot, amikor félrenyomhattam. Segítsetek, mivel állíthatom vissza? :D
Félreértés elkerülése végett: Nem a böngésző nagyításáról van szó, minden egyéb oldal normál méretű, csak az akadémia lett buzinagy :D
Thx
Valamivel kinagyítottam mindent az oldalon, és így elég undorító. Épp fórumba írtam egy postot, amikor félrenyomhattam. Segítsetek, mivel állíthatom vissza? :D
Félreértés elkerülése végett: Nem a böngésző nagyításáról van szó, minden egyéb oldal normál méretű, csak az akadémia lett buzinagy :D
Thx
Thx
forum beállítások
Sziasztok!
Mint kezdő akadémiás, rögtön egy kérdéssel zavarnám a tisztelt fórum társakat.
Ha rákattintok egy fórum topikra, az első bejegyzéssel kezdi.
Hogy tudom átállítani, hogy időrendi sorrendben az új hsz-t tegye legfelülre és lefelé haladva a régebbi bejegyzéseket?
Remélem van erre megoldás:)
Köszönöm a válaszokat.
$