Tir-X
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2011. nov. 13. 11:49

Nem értem .... CTRL+egér középső gomb fel - le mozgatásával lehet kicsinyíteni és nagyítani! Ez nem müködik ?

Isten vagy, köszi szépen, természetesen ez volt a megoldás :D

$NoName$
Válasz $NoName$ kommentjére
2011. nov. 14. 10:12

Sziasztok!

Mint kezdő akadémiás, rögtön egy kérdéssel zavarnám a tisztelt fórum társakat.
Ha rákattintok egy fórum topikra, az első bejegyzéssel kezdi.
Hogy tudom átállítani, hogy időrendi sorrendben az új hsz-t tegye legfelülre és lefelé haladva a régebbi bejegyzéseket?
Remélem van erre megoldás:)
Köszönöm a válaszokat.
$

Abban tudna valaki segíteni, hol tudok válasz találni a fent említett kérdésemre?
A forumszabályzatot regisztrálást követően rögtön átolvastam, de a fórum beállításokról nem találok topikot.
Valaki volna oly kedves, hogy segítene?
Hálás köszönet!

want2push
2011. nov. 14. 10:23

Sziasztok!

Mint kezdő akadémiás, rögtön egy kérdéssel zavarnám a tisztelt fórum társakat.
Ha rákattintok egy fórum topikra, az első bejegyzéssel kezdi.
Hogy tudom átállítani, hogy időrendi sorrendben az új hsz-t tegye legfelülre és lefelé haladva a régebbi bejegyzéseket?
Remélem van erre megoldás:)
Köszönöm a válaszokat.
$

Abban tudna valaki segíteni, hol tudok válasz találni a fent említett kérdésemre?
A forumszabályzatot regisztrálást követően rögtön átolvastam, de a fórum beállításokról nem találok topikot.
Valaki volna oly kedves, hogy segítene?
Hálás köszönet!

Ha bejelenkezve nézed a fórumot, akkor itt állíthatod át ezt:
https://poker-akademia.com/vBulletin/profile.php?do=editoptions

Amúgy "Kezelőpult" - "Beállítások módosítása" menüpont alatt a "Téma megjelenítési beállítások"-nál.

want2push
Válasz want2push kommentjére
2011. nov. 14. 10:29

Nem értem .... CTRL+egér középső gomb fel - le mozgatásával lehet kicsinyíteni és nagyítani! Ez nem müködik ?

Isten vagy, köszi szépen, természetesen ez volt a megoldás :D

Nem minden böngészőben megy ez a funckió. Ahol biztos igen, az a Firefox.

$NoName$
Válasz want2push kommentjére
2011. nov. 14. 11:13

Nagyon szépen köszönöm :)

BT86
2011. nov. 14. 16:14

Ismertek olyan asztalrendező progit, amivel időrendi sorrendbe lehet állítani az asztalokat?
Mtsng-t úgy szoktam játszani, hogy soronként időrendi sorrendben vannak az asztalok. Erre nem lenne rossz találni egy programot.
Pontosabban a programnak nem az indítás idejét kéne természetesen felismerni, hanem pl 3 sorba és 5 oszlopba kéne elhelyeznie az asztalokat.
1. sor 1. oszlop, 2. sor 2. oszlop stb, és ha kiesik 1 asztal akkor az abban a sorban levő asztalokat balra tolja, hogy a sor végén legyen az üresedés.
Nem használtam még asztalrendező programot, így nem tudom, hogy van-e erre lehetőség.

Holdenper
Válasz BT86 kommentjére
2011. nov. 15. 14:56

Engem az érdekelne, hogy nincs-e valami olyan progi, ami érzékeli, hogy hányan vagyunk az asztalnál, és az alapján mozgatja az asztalt?
Pontosabban: Az lenne a jó, ha észrevenné, hogy hatan ülünk már csak az asztalnál, és akkor a bal oldalról áttenné jobb oldalra:)

Runci
Válasz Holdenper kommentjére
2011. nov. 16. 22:23

Úgy döntöttem, hogy elkezdenék 6max CG-t játszani és ez ügyben kérnék tanácsokat.
Legalsó téten szeretnék kezdeni, hogy megnézzem, hogy alkalmas vagyok-e a dologra.
Nincs még HM-em van-e esetleg valami jó promóció, amivel ki tudnám játszani minél könnyebben vagy egyszerűbb megvenni?
Milyen irodalmat ajánlotok? Ryan Fee könyvét már elolvastam. Kockzáék irományán is túl vagyok.
Végezetül annyi, hogyha nincs semmi jó promóció a HM-re akkor melyik hálózatot ajánljátok? Pokerstarst eléggé preferálom, de biztos van gyengébb állomány valahol.

21PoKeRaRcSuNy
Válasz Runci kommentjére
2011. nov. 18. 22:17

Úgy döntöttem, hogy elkezdenék 6max CG-t játszani és ez ügyben kérnék tanácsokat.
Legalsó téten szeretnék kezdeni, hogy megnézzem, hogy alkalmas vagyok-e a dologra.
Nincs még HM-em van-e esetleg valami jó promóció, amivel ki tudnám játszani minél könnyebben vagy egyszerűbb megvenni?
Milyen irodalmat ajánlotok? Ryan Fee könyvét már elolvastam. Kockzáék irományán is túl vagyok.
Végezetül annyi, hogyha nincs semmi jó promóció a HM-re akkor melyik hálózatot ajánljátok? Pokerstarst eléggé preferálom, de biztos van gyengébb állomány valahol.

A Bwinen úgy tudom, hogy ki lehet játszani különbörő progikat, közük a HM-et is !
Sok sikert !

tiko
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2011. nov. 19. 11:52

Engem 2 könyv érdekelne: a Winning Poker Tournaments One Hand at a Time Volume I és a II viszont nem találom neten semelyik boltba...kerestem 1 órát semmi. Vki nem tud esetleg vmi jó kis oldalt ahonnan megvehetném? Amúgy használt is jó lenne, ha esetleg van vkinek eladó.

Élő ügyfélszolgálat