Hali, ha videót készítesz abban ki lehet emelni.Szóval szerintem csak ott látod pl a sárga vagy zöld kört egért körül.Bár valahonnan biztos le lehet szedni ilyen egér módot.
Blog írás...
..Hello mindenkinek!,kérdésem az lenne,miért nem tudok blogot írni???,megírom ,majd hiába küldeném el,nem jelenik meg sehol.,mi lehet az oka?,vki segítene ebben??,köszi
esély táblázat...
..tudja vki hogy hol találhatok olyan táblázatot,ahol le van vezetve az esélyek %-a az összes indulólkéz vs. véletlenszerű hand-ekkel szemben? " AA,KK,QQ.......72" ,régebben láttam ilyet,de nem tudom máer hol.,köszi előre is..
..tudja vki hogy hol találhatok olyan táblázatot,ahol le van vezetve az esélyek %-a az összes indulólkéz vs. véletlenszerű hand-ekkel szemben? " AA,KK,QQ.......72" ,régebben láttam ilyet,de nem tudom máer hol.,köszi előre is..
Hello !
Videókban láttam, hogy az egér körül egy sárga kör van. Ezt szeretném beállítani én is ,de nem jöttem rá hol lehet .
Valaki tud segíteni ?
Elöre is köszi !
hello, valaki tud valami tuti live streamet Milan-Barca meccsre?
hello, valaki tud valami tuti live streamet Milan-Barca meccsre?
hello hogy lehet megvaltoztatni a nevem alatt az "idegent" valami masra???