Nekem jelenleg működik tűzrókával, meg én mindig firefoxot használok,és eddig nem volt gondom vele. Jössz amúgy Omaha napra Fordanba?
Őőő ha jól láttam, akkor ez kedden délután lesz. És én kedden megyek vissza, így az esti versenyre érek csak oda, a 6max-ra, de arra mindenképp megyek. Pedig kipróbálnám a live omaha-t :D Főleg azok az ökrök ellen. cg-re azért nem vállalkozom! :)
Azt szeretném kérdezni fakadtatok-e már sírva tehetetlenség (poker downswing) miatt?
Azt szeretném kérdezni fakadtatok-e már sírva tehetetlenség (poker downswing) miatt?
Kedden most akkor végre megtartják 2.5k 6maxot jabyga?
Meg lesz tartva? Akkor már megyek szerintem arra is:D
15:30-tól 2K PLO MTT az tuti, meg elvileg 18:30-19:00-tól 100/100 PLO cg...de akkor lehet lesz SH verseny is...kedden beköltözök a Fordanba úgy tűnik:))
Meg lesz tartva? Akkor már megyek szerintem arra is:D
15:30-tól 2K PLO MTT az tuti, meg elvileg 18:30-19:00-tól 100/100 PLO cg...de akkor lehet lesz SH verseny is...kedden beköltözök a Fordanba úgy tűnik:))
Elindítsam a blogomat vagy sem :D:D:D ????
Hello !
Videókban láttam, hogy az egér körül egy sárga kör van. Ezt szeretném beállítani én is ,de nem jöttem rá hol lehet .
Valaki tud segíteni ?
Elöre is köszi !
Hali, ha videót készítesz abban ki lehet emelni.Szóval szerintem csak ott látod pl a sárga vagy zöld kört egért körül.Bár valahonnan biztos le lehet szedni ilyen egér módot.