21PoKeRaRcSuNy
Válasz BT86 kommentjére
2012. jan. 11. 0:25
Hello !
Azt szeretném kérdezni, hogy az aktuális forumtémák, állandóan frissülnek. Lehet e oilyat hogy kedvencekként beállítani 1 forumtémát amit én indig nézegetek, és így nem kéne mindig kikeresni ami engem érdekel ? Ha igen hogyan ?
21PoKeRaRcSuNy
Válasz Fredd89 kommentjére
2012. jan. 11. 0:27
Sziasztok tudok mondani olyan HUD-ot ami kiírja az asztalra hány nagyvak van elöttem, úgytudom a table ninjában van ilyen funkció, van még esetleg más is?
Dolgozok _AS:D
Fejböl asszem a HM-ben a "Misc"=> "Big Blinds"
TableNinja is tudja de azt nem tudom fejböl hol kell :D
On Screen Display (Beta) Itt tudod beállítani hol és mekkorába helyezkedjen el milyen típusú játékoknál mutatsa , és milyen szinüvel írja ki neked !
jabyga
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2012. jan. 11. 2:31
Hello !
Azt szeretném kérdezni, hogy az aktuális forumtémák, állandóan frissülnek. Lehet e oilyat hogy kedvencekként beállítani 1 forumtémát amit én indig nézegetek, és így nem kéne mindig kikeresni ami engem érdekel ? Ha igen hogyan ?
Igen. Böngésző/könyvjelzők.
21PoKeRaRcSuNy
Válasz jabyga kommentjére
2012. jan. 11. 6:14
Igen. Böngésző/könyvjelzők.
Ez most nagyon jó kérdés ...
Hol találom a böngészőt ?
:D
Krono
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2012. jan. 11. 10:20
Valaki tudna felvilágosítást adni arról, hogy általánosságban megéri-e magánrendelőbe menni bármilyen vizsgálatra? Itt nem a pénzre, hanem a minőségre gondolok, van valakinek negatív tapasztalata az ellátást illetően? Nyilván minden rendelő/orvos más és más, de azért megkérdezem.
Bőrgyógyászatra kellett volna mennem, de 3X hívás után sem tudtam időpontot kérni,mert rendelés közben mellé teszik a kagylót..... meg nincs türelmem várni 4-5 órát egy 10 perces vizsgálatra.
jabyga
Válasz Krono kommentjére
2012. jan. 11. 12:55
Valaki tudna felvilágosítást adni arról, hogy általánosságban megéri-e magánrendelőbe menni bármilyen vizsgálatra? Itt nem a pénzre, hanem a minőségre gondolok, van valakinek negatív tapasztalata az ellátást illetően? Nyilván minden rendelő/orvos más és más, de azért megkérdezem.
Bőrgyógyászatra kellett volna mennem, de 3X hívás után sem tudtam időpontot kérni,mert rendelés közben mellé teszik a kagylót..... meg nincs türelmem várni 4-5 órát egy 10 perces vizsgálatra.
Ha nem akarsz várni, akkor érdemes. Bőrgyógyászati probléma kevés van, ami olyan nagy szakértelmet igényelne, hogy előtérbe kellene helyezni az orvosválasztást. Úgyis csak találgatnak, és ha szerencséd van elsőre megtalálják a megfelelő kenőcsöt. Ha nem úgyis vissza kell menned még vagy hármat kipróbálni. :D Ha kardiológiai problémáról lenne szó(ne legyen) pl. az már más tészta, de bőrgyógyászat sima.
Galambos Tarzan
Válasz Krono kommentjére
2012. jan. 11. 13:07
Bőrgyógyászról nincs tapasztalatom, de múltkor volt egy "érdekes" sztori. Barátnőm panaszkodott, hogy fáj az ínye, a foga, már érzi egy ideje és egyre szarabb. Elment a körzeti fogorvoshoz, aki azt mondta neki, hogy valszeg csak kicsit begyulladt valamitől az ínye, leecsetelte valamivel, majd azt mondta pár nap és elmúlik. Néhány nap múlva már annyira fájt neki, hogy ügyeletre kellett menni (most már magándokihoz), aki kifakadt, hogy nem hiszi el, hogyan nem vette észre a körzeti azt a nagy lyukat, ami a fogában van. Tömni kellett neki, emellett még leszedte a fogköveket is, stb. szóval rendesen végezte a munkáját, utána még vissza is hívta pár nap múlva kontrollra (egy tömés miatt!), ahol újra megnézte, stb. szóval nagyon korrekt volt, persze nem olcsón ( egy vizsgálat+tömés valami 8000Ft). Szerintem az ellátás fix, hogy gyengébb, kevésbé figyelnek oda az emberre.
Krono
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. jan. 11. 13:12
Szerintem az ellátás fix, hogy gyengébb, kevésbé figyelnek oda az emberre.
Mármint a körzeti fogorvosnál, nem?
Mindegy, elmegyek és lesz ami lesz, legfeljebb majd keresek mást. :D
Galambos Tarzan
Válasz Krono kommentjére
2012. jan. 11. 13:16
Mármint a körzeti fogorvosnál, nem?
Mindegy, elmegyek és lesz ami lesz, legfeljebb majd keresek mást. :D
Jaja, úgy gondoltam. Bőrgyógyhoz csak egy évben egyszer megyek rutin vizsgálatra a vendéglátás miatt kötelező, azt tökéletesen csinálták eddig mindig :D Persze ha komolyabb a gond akkor lehet, hogy megéri felkeresni valami magánrendelőt, mert ott nem szarnak le teljesen :)
BT86
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. jan. 11. 13:26
Persze ha komolyabb a gond akkor lehet, hogy megéri felkeresni valami magánrendelőt, mert ott nem szarnak le teljesen :)
Azért az sem mindegy, hogy melyikhez. Amit jabyga mondott én is megtapasztaltam, magánrendelésen pár éve...