tilted
Válasz Laller85 kommentjére
2011. dec. 24. 16:38

Hi.

A ps nek elkell küldenem a személyi másolatát ( mindkét oldal), viszont azt írták : " A teljes dokumentumot kell hogy tartalmazza a másolat (nem lehet megvágva, vagy részlet kitakarva)."

A személyi számot kiakartam igazából takarni, valahol az akadémián is olvastam már hogy azt inkább ne, viszont ezeket nem találtam már meg hogy ki és miért írta stb..

Szval milyen formában küldjem?!

Köszi

Nem lehet rajta kitakarva semmilyen részlet, és minden szélének teljesen rajta kell lenni a képen. Arra sem árt figyelni hogy ne legyen elmosódott, homályos.

Matt Coburn
Válasz figike kommentjére
2011. dec. 27. 14:42

Arra tudtok esetleg linket, hogy az ICM equity-t milyen képlettel számolják?

Update

közben megtaláltam (legalábbis remélem)

_Roll_
Válasz Matt Coburn kommentjére
2011. dec. 28. 22:05

Valahol meg kell adnom a címemet és a házszámban lévő "/" karaktert nem fogadja el. "The Address contains an illegal character." Mivel szokás ezt helyettesíteni?

tilted
Válasz _Roll_ kommentjére
2011. dec. 28. 22:23

Valahol meg kell adnom a címemet és a házszámban lévő "/" karaktert nem fogadja el. "The Address contains an illegal character." Mivel szokás ezt helyettesíteni?

Egy "-" jel megteszi.

inci21
Válasz tilted kommentjére
2011. dec. 31. 18:16

Melyik teremben a legjobb szerintetek a rakeback visszatérítés?

döbrögi
Válasz Admin kommentjére
2012. jan. 1. 22:30

sziasztok. egy nagyo furcsa problémával állok szemben. mtt-zni és sit and gozni szoktam, hosszútávon nyerő vagyok, de a holdem manager hatalmas mínuszt mutat, mert szerintem az itm-ket nem számolja, csak a bukókat. mitől van ez??? haveromnak ugyanez van, 20K nyerőben van össz, a holdem mégis 80 ezer dollár mínuszt mutat neki és ez nem vicc! érthetetlen. egy kódot használunk a két gépen, ha ez számít. köszi a segítséget!

döbrögi

danfiu
Válasz döbrögi kommentjére
2012. jan. 2. 0:14

Plz mondja el nekem vki h az mtt-s uaredead lol hogyan tud 31 asztalon mtt-zni es miert tol 55 centes versenyektol egeszen 500-asokig?

döbrögi
Válasz danfiu kommentjére
2012. jan. 2. 0:19

Plz mondja el nekem vki h az mtt-s uaredead lol hogyan tud 31 asztalon mtt-zni es miert tol 55 centes versenyektol egeszen 500-asokig?

PLB pontok miatt tolja az 55 centest, mert azon sokan indulnak és ott az számít leginkább hogy mekkora mezőnyben ér oda.

Sunday Million
Válasz Admin kommentjére
2012. jan. 2. 23:47

Privát üzenetet én miért tudok küldeni/fogadni? Ezt valahol be köll állítani?

JociBalboa
Válasz Sunday Million kommentjére
2012. jan. 2. 23:51

Privát üzenetet én miért tudok küldeni/fogadni? Ezt valahol be köll állítani?

lehet hogy admin nem szeret :)? - ha jól tudom 50 hsz után már lehetőséged van erre a funkcióra is -
info@pa...... hu a barátod

Élő ügyfélszolgálat