BT86
Válasz klall kommentjére
2012. márc. 23. 11:07

Valaki tudna segíteni, hogy a Papp László Sportarénában hová lenne érdemes jegyet venni (Prodigy)?
http://www.eventim.hu/hu/ulesrend/331032/?currency=FT&disable_gzhandler
Ezen a linken lehet jegyet rendelni, és itt látszódnak, hogy hol vannak még szabad helyek. De mivel még nem voltam ott, így nem tudom, hogy hová lenne jobb ülni.
A színpadhoz közelebbi szektorokba szeretnék, de többnyire már csak a hátsó sorokban van hely. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Vagy inkább eleve állóhelyet vegyek? :)

musli25
Válasz BT86 kommentjére
2012. márc. 24. 15:26

Üdv!
Hogyan tudom legegyszerűbben megváltoztatni az IP címem?
Valaki PLS!
Kösz

zavoka
Válasz musli25 kommentjére
2012. márc. 24. 17:45

Üdv!
Hogyan tudom legegyszerűbben megváltoztatni az IP címem?
Valaki PLS!
Kösz

How do I change my IP address?

musli25
Válasz zavoka kommentjére
2012. márc. 24. 18:04

How do I change my IP address?

Köszi szépen!
De valahogy magyarul nem lehetne?
Nem vágom egyáltalán az angolt!
THX

methanol
Válasz musli25 kommentjére
2012. márc. 27. 16:27

belépőjegy

Sziasztok!

Egy Bwin-es versenyen nyertem ma egy 190+10$ os ticketet.
Kérdésem az lenne, hogy mit tudok vele csinálni, ugyanis nem szándékozom felhasználni.
Esetleg el lehet valahogy boltolni? Hogy megy ez?

Előre is köszi a választ!

geri190
Válasz methanol kommentjére
2012. márc. 27. 16:40

Sziasztok!

Egy Bwin-es versenyen nyertem ma egy 190+10$ os ticketet.
Kérdésem az lenne, hogy mit tudok vele csinálni, ugyanis nem szándékozom felhasználni.
Esetleg el lehet valahogy boltolni? Hogy megy ez?

Előre is köszi a választ!

Supportal próbálkozhatsz, hogy váltsák fel kisebb jegyekre, de túl sok esélyt nem láttok rá. Tisztán cash-re pedig biztosan nem fogják beváltani Neked. GL

balipeti
Válasz geri190 kommentjére
2012. márc. 28. 15:43

Üdv!

Most regisztráltam erre az oldalra,mert kicsit kedvemet szegte a póker.Érdeklődni szeretnék,hogy fel lehet-e venni a kapcsolatot egy póker oktatóval.30 eurót sikerült felvinnem 1000-ig 5 fős sng-kkel, 2 hónapja viszont nagyon mínuszos vagyok és úgy érzem,hogy nem az én hibámból.Hihetetlen pech szériám van,ami már kedvem szegte hisz 2 hónap minimális sikerélménnyel elég kemény.Nem akarok senkit untatni ezekkel,mert gondolom mindenkivel előfordul ezek a leosztások,de nekem ez már kicsit durva.Nem nagyítok ezek a tények Pl.: Ak AQ ellen megyek 80%-át bukom.Magasabb pár kisebb ellen 80%-át bukom AQ mondjuk bármi más két lap ellen annak meg a 95%-át bukom.Tudom ilyenkor az a válasz,hogy amikor nyertem akkor arra nem emlékszem vissza.Sajnos nincs mire nagyon vissza emlékezni.Szóval ha tudna nekem segíteni,vagy hogy ezt hogy lehet kezelni azt megköszönném.(Már hagytam 1 hét szünetet is,de az sem segített)Lehet nem vagyok alkalmas rá?

üdv:Peti

Asa
Válasz balipeti kommentjére
2012. márc. 28. 15:53

Írj az akadémiának és ők továbbítják a Te álltalad megjelőlt oktatónak, vagy gyűjts össze 30 hozzászólást és Te is fogsz tudni írni neki közvetlenűl.

zsugabubus23
Válasz Asa kommentjére
2012. márc. 31. 21:58

A PokerStars.it-n ki lehet játszani a FD bónuszt, ha már a com-on fizettem be?

78draneR
Válasz zsugabubus23 kommentjére
2012. márc. 31. 22:04

A PokerStars.it-n ki lehet játszani a FD bónuszt, ha már a com-on fizettem be?

.IT-n nem játszhat más csak olasz. .FR-en lehet játszani, és az FD bónuszra is jogosult vagy.

Élő ügyfélszolgálat