Helló!
Kérdésem az lenne hogy lementettem minden pókermappát a vinyóról és egy újra akarom feltenni. Ilyenkor újra le kell töltenem őket vagy elég ha felmásolom pendriveról?
Helló!
Kérdésem az lenne hogy lementettem minden pókermappát a vinyóról és egy újra akarom feltenni. Ilyenkor újra le kell töltenem őket vagy elég ha felmásolom pendriveról?
Olyankor mivan ha a kifizetéshez személyi(ezzel nincs gond) ÉS három hónapnál nem régebbi közüzemi számlát kérnek? A mybet kéri ezeket tőlem, a gond csak az, hogy tekintve, hogy nincs semmi a nevemen, ezért ilyet nem is tudok nekik csatolni. Egyáltalán mi az, hogy közüzemi számla fénymásolatát kérik? Mi közük van ehez? Magyar ügyfélszolgálatuk nincs, vagy csak én nem találom?
Erre nem tud valaki válaszolni, hogy kérhet-e a terem ilyet?
Hali, no para, ird meg nekik angolul, hogy a te neveden nincs semmi ilyesmi, kuldd el a lakcimkartya masolatat, ezzel verifikalod a lakcimedet, oszt kesz.
Nagy valoszinuseggel ezt el fogjak fogadni.
Ok, megpróbálom, köszi!Ezek szerint akkor a lakcím igazolása végett kell nekik.
Pokerprolabs-ba be tud lépni valaki? Nekem hónapok óta ezt írja, ha be akarok jelentkezni:
Sorry, an error occurred while processing your request.
Error message: Object reference not set to an instance of an object.
Nem tud valaki valami olyan progit, ami a time managementben segít?
Valami olyasmire gondoltam, hogy beírhatom a programba, hogy mondjuk péntekenként 10-kor kelés, 12-től grind, 15-től főzés, 16-tól kaja, stb. Tehát mint egy részletes határidőnapló, és windows indításakor felugrik az aznapi ütemtervem.
Nem tudom létezik-e ilyen, de király lenne:)
Nem tud valaki valami olyan progit, ami a time managementben segít?
Valami olyasmire gondoltam, hogy beírhatom a programba, hogy mondjuk péntekenként 10-kor kelés, 12-től grind, 15-től főzés, 16-tól kaja, stb. Tehát mint egy részletes határidőnapló, és windows indításakor felugrik az aznapi ütemtervem.
Nem tudom létezik-e ilyen, de király lenne:)
Rainlendar 2