Tudna valaki ajánlani 2+2n cikksorozatokat micro tétes SH CG-t illetően? Szívesen tanulnék, de nem tudom mi lenne a megfelelő választás.
Tudna valaki ajánlani 2+2n cikksorozatokat micro tétes SH CG-t illetően? Szívesen tanulnék, de nem tudom mi lenne a megfelelő választás.
AndrewBoccia Poker Player Ranking and Stats at PokerStars
Ő a thaiföldi különítmény tagja? Mert Starson magyarként van feltűntetve, de viszont PTR szerint thaiföldi.
Vkinek vmi tipp?:)
AndrewBoccia Poker Player Ranking and Stats at PokerStars
Ő a thaiföldi különítmény tagja? Mert Starson magyarként van feltűntetve, de viszont PTR szerint thaiföldi.
Vkinek vmi tipp?:)
Hogy tudnám kideríteni, hogy egy adott sng fajtában, adott limiten, adott hálózaton kik a legnagyobb nyerők? Sharkscope leader board nem jó, mert szinte csak PS-ről vannak játékosok, nekem meg Merge kell. Egyesével rákeresni az összes reg-re, szintén nem a legjobb megoldás.
Bank transferrel szeretnék levenni pénzt betfairről,de még sose kértem ki igy pénzt...Mire kell figyelni?Előtte be kell fizetnem kártyáról?
Tud valaki dobni egy linket ahol tudom nézni a esti meccset?Lehetőleg angol kommentárral.Ty
Tud valaki dobni egy linket ahol tudom nézni a esti meccset?Lehetőleg angol kommentárral.Ty
Az neked mivel lesz jobb pl a kínainál? :D
Már kaptam egy linket magyar komentárral!
Online livesport
Köszi a segítséget Tibi!:)))))))))
Jó meccs nézést neked az asztalok mögött!:D:D:D: