2007.09.27 érdekes parti
Az Érdekes partik között a 2007.09.27.-i véletlenül nem hibás?
Kérdés ugye, hogy AKs-sel elfogadjuk e a véletlenül bemutatott QQ allin-t.
Ott a számítás szerint 2+4+125,6+125,6=257,2$ van a potban, amikor
a megadást kell megfontolnunk, valójában szerintem csak 2+4+14+125,6=
145,6 (mivel mi 14$-ig emeltünk UTG-ből és arra kaptuk a 125,6$ all in-t), amire nekünk 111,6-ot kell megadnunk, ami 76,64%, szemben a 45,9%-os nyerési esélyünkkel.
Ha úgy vesszük, hogy 257,2 a pot, akkor call, mivel 43,39% a pot odds, de a döntés pillanatában még nincs ennyi a kasszában.
Tehát nem hiba az alapján pot oddsot számolni, hogy mennyi lesz a kasszában?
Éppen az a lényege a pot oddsnak, hogy a jelenlegi kasszához képest mennyit kell megadnunk,
vagy rosszul értelmeznék valamit?
Éppen az a lényege a pot oddsnak, hogy a jelenlegi kasszához képest mennyit kell megadnunk,
vagy rosszul értelmeznék valamit?
Nekem egy olyan S.O.S kérdésem lenne, hogy: Van-e olyan internetszolgáltató, amelynek az ügyintézése nem tart egy hónapig? Vagy lehet-e valami alternatív megoldást találni pár hétre, amíg nincs bekötve az adott (Fibernet) szolgáltató csomagja? Vodafone-nál lehet egy-két hónapra mobilinternetet kötni (vagy esetleg más szolgáltatónál?)?
Nekem egy olyan S.O.S kérdésem lenne, hogy: Van-e olyan internetszolgáltató, amelynek az ügyintézése nem tart egy hónapig? Vagy lehet-e valami alternatív megoldást találni pár hétre, amíg nincs bekötve az adott (Fibernet) szolgáltató csomagja? Vodafone-nál lehet egy-két hónapra mobilinternetet kötni (vagy esetleg más szolgáltatónál?)?
Ok egy kicsit megkavarodtam, köszi a választ. (alapvetően az kavart meg, hogy nem érheti meg preflop all int tartani AKs-sel QQ ellen, mert a óz 6:5 arányban esélyesebb)
Akkor tulajdonképpen úgy is mondhatnánk, hogy a preflop emelésünk
tett pot commited-dé :)
Mert ugye ha csak a vakok vannak benn és úgy megy all in, akkor a pot odds 48,8%, ha a vakok és (csak a feltételezés kedvéért) limpelünk AK-val, akkor 46,3%, viszont a 14$-os preflop raise-zel már 43,39 és csak ebben az esetben kevesebb mint 45,9%.
És ugye a másik feltétel hogy SS legyen, mert ha jól számolom fél beülőig éri meg tartani az all int (200$ ebben az esetben), mert az 2+4+200+200=406, és 186/406=45,8
Ma is tanulatam valamit, köszi még1x.
vodánál nyáron volt olyan, hogy 30 napig visszamondhatod a mobilnetet, hogy most van-e még azt nemtom, de érdemes megnézni sztem.
de óva intenélek olyan szolgáltatótól, aki 30nap alatt köti be a netet. ha valami gixer van, akkor azt mennyi idő alatt csinálják meg? 1 hét?
miért ugy ragozzák, hogy tiltra meg tilton? miért nem tiltre és tilten?
miért ugy ragozzák, hogy tiltra meg tilton? miért nem tiltre és tilten?
Van-e olyan program, ami kivetíti az asztalokra a fontosabb adatokat és teljesen ingyenes? Ha van melyik az? Az se árt, ha egyáltalán van ilyen, akkor nem tiltott a termekben.
Köszi előre is!
Van-e olyan program, ami kivetíti az asztalokra a fontosabb adatokat és teljesen ingyenes? Ha van melyik az? Az se árt, ha egyáltalán van ilyen, akkor nem tiltott a termekben.
Köszi előre is!