tud valaki olyan pókerteremről ami nem megy vista alól?
tud valaki olyan pókerteremről ami nem megy vista alól?
Hogy kellett volna ebből többet kihozni
Bocs, ha rossz helyre kérdezem, de nem találtam meg a megfelelő topikot.
Játékom egyik nagy hibája, hogy sok pénzt hagyok az ellenfeleknél nut gyanus lapoknal. Hogy lehetne több pénzt kihozni ezekből a partikból? Sh asztalok
TQ BBben flop TT9, nalam check enemy1 1BB bet enemy2 call en 4BB raise call call. Turn Q en 4bb bet (kassza 25%a kb) call call, river A, en pot bet fold fold.
QJs blindon elottem 3 bet en call BB call. Flop QJ6, check check, 1/4 kassza bet, en call BB fold, turn 2 check check, river4 en pot bet enemy fold
Ezeket, hogy kellett volna okosabban megjátszani?
TQ BBben flop TT9, nalam check enemy1 1BB bet enemy2 call en 4BB raise call call. Turn Q en 4bb bet (kassza 25%a kb) call call, river A, en pot bet fold fold.
mindenképpen sokkal nagyobbakat kell hivni ezeknél, utána ha megadják a riveren már ugyse dobnak..
QJs blindon elottem 3 bet en call BB call. Flop QJ6, check check, 1/4 kassza bet, en call BB fold, turn 2 check check, river4 en pot bet enemy fold
flopon reraise, turnon is probálnám növelni a potot,
ugy kb ennyit csinálnék máshogy.. és persze nem fogják mindig kifizetni a nut lapokat, de mindig meg kell probálni a legtöbbet kihozni belőle ;)
az mit jelent, hogy wp? gyakran használjátok, de sajnos nem tudom, és mindig frusztráltnak érzem magam miatta. kösz a segítséget!
az mit jelent, hogy wp? gyakran használjátok, de sajnos nem tudom, és mindig frusztráltnak érzem magam miatta. kösz a segítséget!
wp - "well played", ami ugye elméletileg dicséret, de sokszor használják ironikusan is
királyok vagytok! köszönöm!
mai pokermagazin free-re mondanátok egy jelszót? csak most sikerült regelnem az oldalra...
sziasztok
azt szeretném kérdezni hogy a redraw az mit jelent?