titcar
Válasz vinczesz kommentjére
2008. szept. 20. 0:32

tud valaki olyan pókerteremről ami nem megy vista alól?

kanrich_
Válasz titcar kommentjére
2008. szept. 20. 19:43

tud valaki olyan pókerteremről ami nem megy vista alól?

Pl. a Royal pókerterem a 13. kerületben

:D Bocs, ezt nem hagyhattam ki! :)

Amúgy sajna nincs infóm erről a témáról, de gondolom a Vista az XP kompatibilis, ergó minden teremnek mennie kellene rajta.

vdkhu
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. okt. 4. 23:56

Hogy kellett volna ebből többet kihozni

Bocs, ha rossz helyre kérdezem, de nem találtam meg a megfelelő topikot.

Játékom egyik nagy hibája, hogy sok pénzt hagyok az ellenfeleknél nut gyanus lapoknal. Hogy lehetne több pénzt kihozni ezekből a partikból? Sh asztalok

TQ BBben flop TT9, nalam check enemy1 1BB bet enemy2 call en 4BB raise call call. Turn Q en 4bb bet (kassza 25%a kb) call call, river A, en pot bet fold fold.

QJs blindon elottem 3 bet en call BB call. Flop QJ6, check check, 1/4 kassza bet, en call BB fold, turn 2 check check, river4 en pot bet enemy fold

Ezeket, hogy kellett volna okosabban megjátszani?

GreEko
Válasz vdkhu kommentjére
2008. okt. 5. 0:05

TQ BBben flop TT9, nalam check enemy1 1BB bet enemy2 call en 4BB raise call call. Turn Q en 4bb bet (kassza 25%a kb) call call, river A, en pot bet fold fold.

mindenképpen sokkal nagyobbakat kell hivni ezeknél, utána ha megadják a riveren már ugyse dobnak..

QJs blindon elottem 3 bet en call BB call. Flop QJ6, check check, 1/4 kassza bet, en call BB fold, turn 2 check check, river4 en pot bet enemy fold

flopon reraise, turnon is probálnám növelni a potot,

ugy kb ennyit csinálnék máshogy.. és persze nem fogják mindig kifizetni a nut lapokat, de mindig meg kell probálni a legtöbbet kihozni belőle ;)

sajnosezvan
Válasz figike kommentjére
2008. okt. 12. 21:00

az mit jelent, hogy wp? gyakran használjátok, de sajnos nem tudom, és mindig frusztráltnak érzem magam miatta. kösz a segítséget!

vinczesz
Válasz sajnosezvan kommentjére
2008. okt. 12. 21:04

az mit jelent, hogy wp? gyakran használjátok, de sajnos nem tudom, és mindig frusztráltnak érzem magam miatta. kösz a segítséget!

well played

bojanika
2008. okt. 12. 21:04

wp - "well played", ami ugye elméletileg dicséret, de sokszor használják ironikusan is

sajnosezvan
Válasz titcar kommentjére
2008. okt. 12. 21:05

királyok vagytok! köszönöm!

ibron
2008. okt. 16. 11:02

mai pokermagazin free-re mondanátok egy jelszót? csak most sikerült regelnem az oldalra...

nafaw
Válasz Skiboy kommentjére
2008. okt. 16. 16:40

sziasztok

azt szeretném kérdezni hogy a redraw az mit jelent?

Élő ügyfélszolgálat