Hogy is van ez?
Helmuth és Brunson játszanak. Helmuthnál A7, Brunsonnál AQ, mindkettő off-suite. Az asztalon a játszma végén: 5,4,4,2,3. A szín nem érdekes.
Az én kezdő logikám szerint Brunson nyer, az ász magas lap után sorrendben következő Q miatt. Ám a játszma végeredménye nem ez, hanem az, hogy döntetlen, és osztoznak a poton. Hogy is van ez?
A videó itt található, kb. a 10. percnél: YouTube - High Stakes Poker Season 1 Episode 12 .
A magyarázatot előre is köszönöm.
Helmuth és Brunson játszanak. Helmuthnál A7, Brunsonnál AQ, mindkettő off-suite. Az asztalon a játszma végén: 5,4,4,2,3. A szín nem érdekes.
Az én kezdő logikám szerint Brunson nyer, az ász magas lap után sorrendben következő Q miatt. Ám a játszma végeredménye nem ez, hanem az, hogy döntetlen, és osztoznak a poton. Hogy is van ez?
A videó itt található, kb. a 10. percnél: YouTube - High Stakes Poker Season 1 Episode 12 .
A magyarázatot előre is köszönöm.
A-5 sora van mind2nek :)
Kérdés
Sziasztok!
A bwin en szoktam pokerezni elég alacsony téteken , de összejött annyi cash hogy kifizetést kérhettem (akkor először).
Az a történet lényege hogy befizetést sem a saját bankkártyámról csináltam , így arra gondoltam hogy azzal sem lehet gond ha NEM a saját nevemen lévő bankártyámra kérem a kifizetést.
Feltöltöttem az oldalra a szükséges dokumentumokat(szem.igazolvány +jogosítvány képe) , kaptam emailt hogy ellenörzés 2-3 napba is telhet.
Ma szerettem volna belépni az oldalra és akkor olvasom hogy a számlámat zárolták, írtam a supportnak de még nem kaptam választ sem , a pénzt azt előtte levette a számláról , de a bankkártyára ugye még nem érkezett meg, de most még be sem tudok lépni az oldalra sem :S
Kérem aki tud vmi oksoat mondani hogy mi illyenkor a teendő , menthető e még a dolog vagy buktam azt az összeget.
Azt hozzá kell tennem hogy semmilyen illegális dologban nem voltam szerepem , szóval az nem játszhatott közre.
Üdv!
Arra lennék kíváncsi, hogy az IPN, B2B és Ongame hálozatokban regisztrálhatok több terembe, vagy csak 1account/hálózat?
Köszönöm
Üdv!
Arra lennék kíváncsi, hogy az IPN, B2B és Ongame hálozatokban regisztrálhatok több terembe, vagy csak 1account/hálózat?
Köszönöm
Köszönöm a segítséget!
Üdv!
Köszönöm
Kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy melyik programmal lehet felvenni azt ami éppen a monitoromon történik? mert szeretnék videót feltenni!!
Azt szeretném kérdezni hogy melyik programmal lehet felvenni azt ami éppen a monitoromon történik? mert szeretnék videót feltenni!!