Köszönöm szépen, ezek szerint felgyorsultak, mer nekem még az az infom volt, hogy sok napon keresztül kotlanak egy kifizetési igénylés után.
Full tilten kívül egyéb tapasztalat? Konkrétan Titán érdekel, mer most azon veretem magam. :-D
De inkább ezt a titános topikba kérdem.
Amúgy jól sejtem, hogy gazdasági világválságunk kifejezetten jól esett a magyar pókertársadalomnak ? :) Forint esése miatt végre kivehetik nagy pénzeiket, hehe.
Amúgy jól sejtem, hogy gazdasági világválságunk kifejezetten jól esett a magyar pókertársadalomnak ? :) Forint esése miatt végre kivehetik nagy pénzeiket, hehe.
Zoltanh
Valszeg átmegyek a Full Tiltre, de előbb elolvasom Polachek Fish iskoláját, és aszerint játszom. Bár...ez esetben egyátalán nem kell majd gondot csinálnom a kifizetésekre. :-D
Az én kérdésem: itt miért van már negyed 6? :D
"viszont a hitelemnek nem"
Na igen. Gondoltam is hogy hozzárakom, hogy "akinek nincs hitele". Egyelőre hitelképtelen vagyok a bankok számára, úgyhogy ezt a részt én megúsztam. :)
játszik valaki az absolute-n ? mi számít ott raked handnek?
pindrokk Utoljára aktív: 2008-11-04 12:21
Pokerakademia.com - Póker blogok / titcar / egy jó reggel | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
11 .06 12:06
ez hogyan lehetséges???
pindrokk Utoljára aktív: 2008-11-04 12:21
Pokerakademia.com - Póker blogok / titcar / egy jó reggel | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
11 .06 12:06
ez hogyan lehetséges???
Sziasztok!
A SharkScope-on a total profitos grafikon mellett van még kettő másik. A kérdésem az lenne, hogy azok mit jelentenek, és mi az ideális? :)
Köszi.