Nagyon régen olvastam valami olyasmit, hogy ha megfelelő statokkal, játékkal rendelkezel egy szinten egy teremben, akkor egy oldal megtámogat téged egy magasabb szintre lépésben cserében a nyereség egy részért.
Valaki tudja, hogy melyik ez az oldal, vagy van valami információja róla?
(Remélem ez nem ilyen affiliate oldal, mert akkor bannolom magam természetesen. :))
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen kérdezek-e, de kezdő pókeresként belefutottam egy érdekes partiba és szeretném megtudni a véleményeteket, hogy mit kellett volna másképp csinálni. Leosztás lásd lentebb.
Thirston123-ról annyit sikerült megállapítanom, hogy elég agresszíven játszott és viszonylag kevésszer blöffölt.
Előre is köszönöm a segítséget.
PokerStars Leosztás #22934275868: Verseny #127159362, 300+20 Hold'em No Limit - Szint VIII (200/400) - 2008/12/15 11:01:39 CET [2008/12/15 5:01:39 ET]
Asztal '127159362 4' 9-max #9 szék a button
1 szék: EN306 (3660 zseton)
2 szék: padarnor (9672 zseton)
3 szék: snots (15685 zseton)
4 szék: Thirston123 (15761 zseton)
5 szék: thandy2dope (14617 zseton)
9 szék: bruski44 (8105 zseton)
EN306: berakja az antét 25
padarnor: berakja az antét 25
snots: berakja az antét 25
Thirston123: berakja az antét 25
thandy2dope: berakja az antét 25
bruski44: berakja az antét 25
EN306: berakja a kisvakot 200
padarnor: berakja a nagyvakot 400
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott padarnor [Qs Qd]
snots: megad 400
Thirston123: megad 400
thandy2dope: dob
bruski44: dob
EN306: megad 200
padarnor: emel 800 eddig 1200
snots: dob
Thirston123: megad 800
EN306: dob
*** FLOP *** [4s 5s 8h]
padarnor: passzol
Thirston123: passzol
*** TURN *** [4s 5s 8h] [Kh]
padarnor: nyit 1200
Thirston123: megad 1200
*** RIVER *** [4s 5s 8h Kh] [Ks]
padarnor: nyit 2000
Thirston123: emel 4000 eddig 6000
padarnor: dob
Meg nem adott tét (4000) visszajuttatva neki: Thirston123
Thirston123 begyűjtött 9750 ebből: pot
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot 9750 | jutalék 0
Asztal [4s 5s 8h Kh Ks]
1 szék: EN306 (kisvak) dobta előtt Flop
2 szék: padarnor (nagyvak) dobta ezen: River
3 szék: snots dobta előtt Flop
4 szék: Thirston123 begyűjtött (9750)
5 szék: thandy2dope dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
9 szék: bruski44 (button) dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
playmoney?:)
flop-on miért nem betelünk?
Kezdő pókeresként 300+20? Szép.
Preflop sokkal nagyobbat emelnék, itt gyakorlatilag olyan potodsot kap, hogy pozícióból egy 2-3-al is játszania kell. Amúgy flopnál cbet kötelező, miért találta volna el. Ha eltalálta azt meg megtudod hamar. Turnnél egy háromezres potba nyitsz bele 1200-t. Ez megint olyan ods, hogy megadja egy szalvétával is. Rivernél bajban vagy, simán lehet, hogy kiblöffölt mert nem hiszem, hogy két magas lapra meg flushdrawra nem emelt volna bele a flopba, szóval szerintem nincs fulshe. Királyt éppen találhatott, de mi az a király, amivel UTG limpelnek, de magadnak emelést? Nem áll össze a story, viszont az emeléseid annyira kicsik voltak, hogy fogalmad nem lehet mi van nála.
Preflop sokkal nagyobbat emelnék, itt gyakorlatilag olyan potodsot kap, hogy pozícióból egy 2-3-al is játszania kell. Amúgy flopnál cbet kötelező, miért találta volna el. Ha eltalálta azt meg megtudod hamar. Turnnél egy háromezres potba nyitsz bele 1200-t. Ez megint olyan ods, hogy megadja egy szalvétával is. Rivernél bajban vagy, simán lehet, hogy kiblöffölt mert nem hiszem, hogy két magas lapra meg flushdrawra nem emelt volna bele a flopba, szóval szerintem nincs fulshe. Királyt éppen találhatott, de mi az a király, amivel UTG limpelnek, de magadnak emelést? Nem áll össze a story, viszont az emeléseid annyira kicsik voltak, hogy fogalmad nem lehet mi van nála.
Playmoney :)
sziasztok. lenne egy kérdésem. nem tud vk vmt a harrington on cash könyvröl? valahol azt olvastam h 2008. végén megjelenik magyarul, de tudtommal még nincs meg. nos? vk tud vm infot a mikorrol? köszi szépen
sziasztok. lenne egy kérdésem. nem tud vk vmt a harrington on cash könyvröl? valahol azt olvastam h 2008. végén megjelenik magyarul, de tudtommal még nincs meg. nos? vk tud vm infot a mikorrol? köszi szépen
Szerintem hülyeség playmoney-val játszani. Olyan dolgok rögzülnek benned, amelyek később sok pénzbe fognak kerülni. A Playmoney asztaloknál nem pókert játszanak. Csak a szabályok ugyanazok. Amíg nincs valódi tét az emberek teljesen más döntéseket hoznak, mint élesben. A playmoney, csak a software kezelésének megtanulására alkalmas. Pókerezni tanulni egyáltalán nem alkalmas a playmoney. Inkább tölts fel valahova 2 - 5 ezer forintot, sok helyen ezt egyből meg is duplázzák, és némi olvasgatás után irány a legkisebb limit. Hidd el ABC pókerrel nyerni fogsz.