Hali.
Köv lenne a kérdésem:
Vagyok jópár teremben már regizve, és testvérem is szeretne pókerezni,saját számlát nyitni, van e erre lehetőség? -mert ugy hallottam 1 lakcímről nem lehet több ill a másik az ip cím. Nekünk dinamikus az ip-nk, végülis azt tudom változtatni, vagy nem azt kell ilyenkor figyelni? csak mert több helyen is olvastam már hogy 1 gépről 1 regisztráció lehet....vagy pl egy formázás segít ezen? nem nagyon vagyok otthon ezekben a dolgokban, rem vki tud felvilágosítást adni?!
Egyszer valamelyik topicban találtam egy siteot ahol lehet vásárolni adatbázisokat. Viszont sehogy sem találok most rá.
Valaki meg tudja nekem adni ezt a topicot vagy a site nevét?
backgammon
sziasztok
Gus Hansenről szóló cikkben volt említve ez a szó: backgammon, hogy Ő ezzel foglalkozott. Remélem nem gáz kérdés, de ez micsoda?
sziasztok
Gus Hansenről szóló cikkben volt említve ez a szó: backgammon, hogy Ő ezzel foglalkozott. Remélem nem gáz kérdés, de ez micsoda?
Te mire használod a google-t? :rolleyes: De kedves leszek: Íme az oldal ahol megtalálod a kérdésedre válaszod.
Egyszer valamelyik topicban találtam egy siteot ahol lehet vásárolni adatbázisokat. Viszont sehogy sem találok most rá.
Te mire használod a google-t? :rolleyes: De kedves leszek: Íme az oldal ahol megtalálod a kérdésedre válaszod.
freezout, adon kifejezések
Sziasztok!
Tudom elég érdekes kérdés, de sajnos nem találom sehol rá a választ. Az én kérdésem az lenne, hogy konkrétan mi is az a freezout és mit jelent az adon?