Azalatt nem tudom, hogy mit értesz, hogy már játszó játékosok. De unibeten pár hete játszom, és csak ma kértem, hogy aktíválják a bónuszt. Vagyis mostantól fog kezdődni a 30 nap, hogy kijátszam.
NL20 kezdésnek sok lesz. Ha van NL2-4, akkor pár napig ott játsz, míg szokod a felületet, és aztán NL10.
Fontos!
Sziasztok!
Már egy ideje pókerezem, először Pacific Pokeren játékpénzzel nyomtam, de jó pár hónapja áttértem a Bwin-re, ahol freerollozni szoktam és úgy érzem eljött az idő, hogy egy kicsi összeget befizessek, de nem tudom, hogy hova (nézegettem akkor a bwint, pokerroomot, partypokert a Szujó Zoltános reklám miatt..)
Új bankkártyát kértem nem rég és akkor már olyat, amivel tudnék befizetni pénzt is.(dombornyomott MasterCard)
A kérdésem az lenne, hogy:
- tapasztalatok alapján melyik oldal a "legjobb" pénzes játék tekintetéből, amelyik megbízható és nem b@szakszik, ha kifizetésről van szó?
- biztonságos egy ilyen bankkártyával pókerre befizetni?
Olyan versenyeket játszanék, amik nagyon kicsi "buy-in"-osak ilyen fél dollár - egy dollár, mivel még sokat kell fejlődnöm, meg még egy idő után el is veszítem a türelmem stb.
Szóval, ha befizetek, nyerek, akkor a kifizetés hogy működik? Minden esetben ilyen pontokat kell gyűjteni és csak akkor kapom meg a pénzem, vagy nyerek mondjuk 20 dollárt a befizetett pénz mellé és simán át tudom utaltatni a pénzt?
Olvasgattam már a fórumot, de nem igazán találtam a kérdéseimre választ adó hsz-eket, több száz oldalt meg nem tudok átolvasni.
Köszönöm, ha segítetek,
üdv!
Sziasztok!
Már egy ideje pókerezem, először Pacific Pokeren játékpénzzel nyomtam, de jó pár hónapja áttértem a Bwin-re, ahol freerollozni szoktam és úgy érzem eljött az idő, hogy egy kicsi összeget befizessek, de nem tudom, hogy hova (nézegettem akkor a bwint, pokerroomot, partypokert a Szujó Zoltános reklám miatt..)
Új bankkártyát kértem nem rég és akkor már olyat, amivel tudnék befizetni pénzt is.(dombornyomott MasterCard)
A kérdésem az lenne, hogy:
- tapasztalatok alapján melyik oldal a "legjobb" pénzes játék tekintetéből, amelyik megbízható és nem b@szakszik, ha kifizetésről van szó?
- biztonságos egy ilyen bankkártyával pókerre befizetni?
Olyan versenyeket játszanék, amik nagyon kicsi "buy-in"-osak ilyen fél dollár - egy dollár, mivel még sokat kell fejlődnöm, meg még egy idő után el is veszítem a türelmem stb.
Szóval, ha befizetek, nyerek, akkor a kifizetés hogy működik? Minden esetben ilyen pontokat kell gyűjteni és csak akkor kapom meg a pénzem, vagy nyerek mondjuk 20 dollárt a befizetett pénz mellé és simán át tudom utaltatni a pénzt?
Olvasgattam már a fórumot, de nem igazán találtam a kérdéseimre választ adó hsz-eket, több száz oldalt meg nem tudok átolvasni.
Köszönöm, ha segítetek,
üdv!
Köszönöm styxxx a gyors választ!!
Pl. moneybookers, akkor ez azért jó, mert nem közvetlenül a kártyámról veszik le a pénzt, amit befizetek? Akkor ez biztonságosabb valamivel? Nem értek az ilyenekhez, nem szoktam neten fizetni soha semmit :D
erre a kezelési költségre nem is gondoltam... pff, nem hiszem, h az elején a befizetett kb 4-5 ezer forintomat feltornásznám ilyen 20ezer közelébe, esetleg fölé, ahogy mondtad, hogy megérje kivenni.. de majd befizetem és meglátom :D
köszi, nagyon jó ez a póker amúgy, remélem egyszer eljutok majd igazi komoly versenyekre is, az lenne az igazi :)
Hali
Debrecenben, esetleg a környékén lakó NL50-en vagy a felett játszó regulárokkal, stabilan nyerő játékosokkal szeretném felvenni a kapcsolatot, akik hajlandók némi online coachingra, eszme és infocserére stb.
Sziasztok azt szeretném kérdezni töletek hogy a bonusz megszerzésehéz az elsö befüzetéskor mekora öszeg az amit érdemes befüzetni pl:befüzetek 50dolcsit-vagy200-at mejiknél van nagyob eséjem a 100%bonuszra vagy nemszámit az öszeg mindegyiknél egyforma pontértéket kel öszeszednem? köszi elöreis a válaszokat.
terem bónuszától függ. melyik terembe akarsz befizetni a bónuszért?
teremtől függetlenül elmondható, hogy NL50 alatt nem igazán lehet kiszedni a teljes bónuszokat.
devilfish
Hali.
Rég óta játszom devilfishen és ma vettem észre h. 20:30kor indul 1 verseny akademia bankroll epito névvel
zárt jelszóval védett tour. az érdekelne hol lehet jelszót szerezni.
Előre is köszi.
Hali.
Rég óta játszom devilfishen és ma vettem észre h. 20:30kor indul 1 verseny akademia bankroll epito névvel
zárt jelszóval védett tour. az érdekelne hol lehet jelszót szerezni.
Előre is köszi.
sziasztok!
Online játszol egy short handed asztalon, ahol az általad fish-nek (80/35/8 statisztikákkal) megjelölt UTG $4,5-ig emelt. mit jelent a 80/35/8?
köszi