freezeout: "kifagyós", olyan torna, ahol egyenes kiesés van. azaz ha elfogy a zsetonod kiesel
addon: az első szünetben vehetsz további zsetonokat a sajátjaid mellé. nincs korlátozva, hogy mennyitől vásárolhatsz, de ált. a nevezési díjért cserébe kicsit több, mint a kezdő zseton. főleg rebuyos versenyeknél van, az addon után már freezeout szisztéma szerint zajlik tovább a verseny
Sziasztok!
Tudom elég érdekes kérdés, de sajnos nem találom sehol rá a választ. Az én kérdésem az lenne, hogy konkrétan mi is az a freezout és mit jelent az adon?
Melyik az a honlap ahol folyamatosan lehet nézegetni, hogy különböző termekben melyik a legjobb potátlagú asztal?
Holnap van bank?:)
Melyik az a honlap ahol folyamatosan lehet nézegetni, hogy különböző termekben melyik a legjobb potátlagú asztal?
pokerscout.com ?
Habár itt mintha csak a forgalom lenne fent.
Nem, nem erre gondoltam.hmm, létezik egy oly oldal, ahol a Stars-os realtime adatokat lehet látni milyen a session, most nem találom ezt a linket, meg olyan is van h kiírja mennyire laza-feszes az asztal
Már szerepelt itt is a fórumon az a link csak nem tudom, hogy merre keressem :(
Hi.
Egy adott pokerteremben másik számítógépről is játszhatok(pl munkahelyi), vagy kötelező az enyémről amiről be lettem regisztrálva, ill az Mb-t is ugyanígy használhatom e más számítógépéről, vagy a supporttal problémába ütközhetek?
Hi.
Egy adott pokerteremben másik számítógépről is játszhatok(pl munkahelyi), vagy kötelező az enyémről amiről be lettem regisztrálva, ill az Mb-t is ugyanígy használhatom e más számítógépéről, vagy a supporttal problémába ütközhetek?