cnut01 rakott fel egy adagot ide.
https://poker-akademia.com/vBulletin/online-poker-termek/92-full-tilt-poker-52.html#post80223
Vki eltudná magyarázni, hogy azt hogy hol érdemes elkezdeni az online pokerezést? az msn-em: benes2@t-online.hu Kérem vki vegyen fel aki eltudná mondani
otthon a net előtt....
nekem az lenne a kérdésem, hogy melyik internetes oldalon érdemes elkezdeni az online pokert? Fulltilt? Partypoke? Pokerstars? Everest? PLS Választ!
nekem az lenne a kérdésem, hogy melyik internetes oldalon érdemes elkezdeni az online pokert? Fulltilt? Partypoke? Pokerstars? Everest? PLS Választ!
Szerintem sem ártana tájékozódnod egy kicsit előtte :)
small ball
hali!
de akkor mégis hol alkalmazzam a small ball-t???
Ahány ember "annyiféle" pokerteremben játszik.Van a két legnagyobb a 'Stars és az FTP. Ezenkívűl még rengeteg. Keress rá a fórumon. Nézd meg a honlapjukat. Ha jó az angolod, akkor nemcsak a magyar ügyfélszolgálattal rendelkezők jöhetnek szóba. Hogyan akarsz befizetni?(bankártya , MB, ). Elfogadják-e? stb.
Nézd meg a bónuszt, a rakeback-et, stb.