Miért nem tudok sem képet sem logót feltölteni? mondjuk nem tudom, mi a különbség a 2 között.. azt írja ki, h a feltöltés meghiúsult. Tallózáskor és feltöltött kép címének megadásakor is.
szerk: nah mégis megjelenik... pedig meghiúsulást írt ki..
na akkor mindegy :)
akkor meg tudná valaki mondani. hogy hol alkalmazzam a small ball-t?
akkor meg tudná valaki mondani. hogy hol alkalmazzam a small ball-t?
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy van a hand history mappa, abban vannak xml file-ok, hogy tudom azokat normálisan megnézni? és hogy tudok úgy berakni olyan handeket, amiket a többiek szoktak? simán kiírja, h milyen lapo van a kézben, melyik játékos mennyivel áll stb. ??
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy van a hand history mappa, abban vannak xml file-ok, hogy tudom azokat normálisan megnézni? és hogy tudok úgy berakni olyan handeket, amiket a többiek szoktak? simán kiírja, h milyen lapo van a kézben, melyik játékos mennyivel áll stb. ??
valamilyen konverter fog kelleni, vagy pt/hm-ből ki tudod szedni, ha használod valamelyiket.
melyik terem?
Titan Poker. Egyiket sem használom, majd a GameCalc lesz elvileg depo mellé adják. Kimásoltam volna egyből a chates ablakból is, de ott nem is írja, hogy ki mennyit betel stb. Köszi a választ :)
ui: máshogy nem is lehet?
A PT és a HM be tudja olvasni az iPoker hálózat handjeit is. Szerintem ezeknek nézz utána, valószínűleg többet tudnak, mint a GameCalc, sőt.
Sziasztok!
Kb. 1 hónapja kezdtem el interneten "komolyabban" játszani, töletek szeretnék tanácsot kérni, két könyv között vacilálok, ti meilyiket ajánlanátok elsőnek?
David Sklansky,:A póker elmélete vagy Dan Harrington - Robertie, Bill:
Hold 'em versenystratégia I. és II. kötete
Köszönöm előre is!
Márk
Sziasztok!
Kb. 1 hónapja kezdtem el interneten "komolyabban" játszani, töletek szeretnék tanácsot kérni, két könyv között vacilálok, ti meilyiket ajánlanátok elsőnek?
David Sklansky,:A póker elmélete vagy Dan Harrington - Robertie, Bill:
Hold 'em versenystratégia I. és II. kötete
Köszönöm előre is!
Márk