elek
Válasz Admin kommentjére
2009. febr. 14. 17:42

Szerintünk csináld úgy, ahogy a magyarban van, vagyis amennyiben az a családi neved, hogy Kiss János, akkor a last name Kiss János, és a first name Béla.

Amennyiben családi neved Kiss, akkor pedig last name Kiss, first name: János Béla.

köszönöm szépen

zsjozsef
Válasz elek kommentjére
2009. febr. 14. 18:08

Hi!

Mi az a multiacc?
Mi a véleményetek róla?

attiati
Válasz zsjozsef kommentjére
2009. febr. 15. 21:16

hülye kérdés

A különböző fórumok rakerace versenyi új történne, hogy csak az adott fórumon át regisztrált játékosok között az adott fórum osztja szét az x legtöbb rake-t termelt játékosnak a promóciós összeget?

Szóval kívülállók nem kapnak, és közvetlenül a fórumtól kapják a nyereményt, nem a teremtől?

fejes1988
Válasz attiati kommentjére
2009. febr. 15. 21:20

hülye kérdés

A különböző fórumok rakerace versenyi új történne, hogy csak az adott fórumon át regisztrált játékosok között az adott fórum osztja szét az x legtöbb rake-t termelt játékosnak a promóciós összeget?

Szóval kívülállók nem kapnak, és közvetlenül a fórumtól kapják a nyereményt, nem a teremtől?

nem ez a lényeg. hanem nálunk például használni kell az akademia kódot...
attól még nem kell aktív tagnak lenned az Akadémián, hogy részt vehess..lásd Chilli promó nemrég..olyan nevek reklamálták a passt, akiknek nem volt hsz-ük sem addig..ez a lényeg!

Ezúton Szeretném Megjegyezni, hogy ez az 1000. hozzászólásom, amióta itt vagyok!! A könnyem kicsordul!!! 4ever Akadmémia!!!

attiati
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. febr. 16. 8:03

nem ez a lényeg. hanem nálunk például használni kell az akademia kódot...
attól még nem kell aktív tagnak lenned az Akadémián, hogy részt vehess..lásd Chilli promó nemrég..olyan nevek reklamálták a passt, akiknek nem volt hsz-ük sem addig..ez a lényeg!

Ezúton Szeretném Megjegyezni, hogy ez az 1000. hozzászólásom, amióta itt vagyok!! A könnyem kicsordul!!! 4ever Akadmémia!!!

grat :D

nem szó szerint értem a "fórumot" :)
"affil" szóval behelyettesítve gondolom stimmel, amit írtam :)

Szszilard
Válasz attiati kommentjére
2009. febr. 16. 8:19

Kérdés

Sziasztok az egyik barátom ezt kérdezte tőllem.Hogy ő anno befizetett egy pokerterembe pl a Titan pokerre és szépen lassan haladt előre okos jó játékkal elért egy szép br-t.De viszont ez 3éve volt,és azóta elköltözött családjával máshová a lakcímkártyája megváltozott.Lehetséges az,hogy bármilyen jellegü problémája származzon abból,hogy már más a lakcíme pl,hogy a terem kötözködjön?:Td:
Választ előre is köszönöm
MAGAS PÁROKAT HALI

ceTTel
Válasz Szszilard kommentjére
2009. febr. 16. 10:39

hali. annak mennyi az esélye hogy egymás után kétszer ugyanazt a káró AK-t kapom kézbe?:D ugyanolyan sorrendbe ráadásul

attiati
2009. febr. 16. 10:50

Sziasztok az egyik barátom ezt kérdezte tőllem.Hogy ő anno befizetett egy pokerterembe pl a Titan pokerre és szépen lassan haladt előre okos jó játékkal elért egy szép br-t.De viszont ez 3éve volt,és azóta elköltözött családjával máshová a lakcímkártyája megváltozott.Lehetséges az,hogy bármilyen jellegü problémája származzon abból,hogy már más a lakcíme pl,hogy a terem kötözködjön?:Td:
MAGAS PÁROKAT HALI

Szerintem teremfüggő, hogy kérnek e verifikálást (másolatokkal). De szvsz 90%-ban nem kérnek. Ha kérnek is, meg lehet indokolni. Azért életszerű a költözés.
Ha meg annyira figyelnek rá, akkor az ip cím változás gyanúsabb lehet.
Esetleg a virtuális fizetési módoknál kérhetnek még másolatokat.

kisrapi
2009. febr. 16. 10:52

MAGAS PÁROKAT HALI

Meg lehet változtatni az adatokat sztem a kliensben, bár lehet anélkül is ki lehet utalni....ha bekérnek adatokat, akkor előtte szvsz át kell változtatni minden adatot az aktuálisra, és utána biztos nem lesz semmi gond....

De nem nagyon tok elképzelni olyan arcot, aki 3 évre benn hagy egy teremben egy szép BR-t....
Max ha a kérdésed így hangzana: bereggeltem egy fake accot haverom nevére, mert nekem volt már ott accom, szépen lassan okos jó játékkal elértem egy szép BR-t, amit most szeretnék kivenni, csak a haverom közben elköltözött...

attiati
Válasz ceTTel kommentjére
2009. febr. 16. 10:57

hali. annak mennyi az esélye hogy egymás után kétszer ugyanazt a káró AK-t kapom kézbe?:D ugyanolyan sorrendbe ráadásul

0,000057% :)

a sorrendet nem tudom számít e, lehet osztani kell még kettővel :)

Élő ügyfélszolgálat