logo?
Bal felül a fórumban:
Kezelőpult - Logó módosítása
Syastok!!!!!
Nem tudom miért de nem tudok képet feltölteni léccy segícsetek!!!!
ismeri valaki a poker academy szoftvert? (poker-academy.com)
bár nem annyira támogatom az ilyen dolgokat, de ingyen lehet valahogy használni? :D
A fórumba lehet valahogy flasht beszúrni?
A weaktight néha rosszul konvertálja az SnG handeket, ezért a http://www.pokerhandreplays.com-ot szeretném használni, de az meg valamiért nem jó.
Vagy esetleg tud valaki hasonló hh konventert, mint a weaktight és jó az Akadémia fórumra?
Üdv, nekem is lenne egy kérdésem.
Még eléggé kezdő vagyok, de hogy ne legyen örökre fish, igyekszem a saját játékomat visszanézni hogy javítsak rajta, de néha ellentmondásokba ütközöm.
Ugye az elemzésnek az lenne a célja, hogy higgadtan és számolgatva megnézzem hogy a játékom, a megmozdulásaim +EV-sek vagy sem. Viszont én kevésnek érzem a handhistoryban lévő adatokat. Az mindig csak egy adott kézről szól, bár benne vannak az összegek, a pozíciók, a lapok, de mégis mintha hiányozna sok meta infó.
Azok a játékok amiket egyértelműen egy megérzésre alapoztam, azok egyértelműen -EV-sek, szinte minden mozdulatom benne, de ha megnézek több ilyet is, akkor egyenlőre jóval többet hoztak a konyhára, mintha mindet "logikusan" játszottam volna. Persze nem túl nagy a minta, így ez az adat nem jelent semmit.
De ha hamar visszanézem, és még emlékszem rá, akkor elemzéskor egyértelműen hülye döntéseket látok, viszont tudom hogy amikor megléptem, akkor szinte biztos voltam a dolgomban. Tehát akkor hogy érdemes elemezni? Mások mit csinálnak ilyenkor? Vagy ez csak számomra ellentmondásos?
Pl itt van egy kéz tegnapról, ász magas semmivel folyamatosan megadtam a pot emeléseket egy ember ellen, a rivernél már allin kellett mennem, de akkor riverig biztos voltam a dolgomban, a rivernél kicsit megremegtem, de azt is megadtam, és végül nyert a magasabb semmim.
Végül is az a bajom, hogy a HH-ban nincsenek benne a read-ek, így teljesen máshogy látom ott élőben a lapom, mint később elemzéskor. Erre esetleg valami tanács, segítség?
Jaigen, a tegnapi hand:
(A preflop megadásomon kívül a többi megadásnak nincs sok értelme)
Seat 8 is the button
Total number of players : 6
Seat 4: TerGazarian ( $5.07 USD )
Seat 2: jopetas ( $5.60 USD )
Seat 1: lengyii75 ( $2.18 USD )
Seat 6: ordipokia ( $6.36 USD )
Seat 8: stenya_fire1 ( $2.01 USD )
Seat 7: viktro69 ( $1.98 USD )
lengyii75 posts small blind [$0.02 USD].
TerGazarian posts big blind [$0.04 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to viktro69 [ Ah 2d ]
ordipokia raises [$0.08 USD]
viktro69 calls [$0.08 USD]
stenya_fire1 folds
lengyii75 folds
TerGazarian folds
** Dealing Flop ** [ Qc, Td, 3s ]
ordipokia bets [$0.21 USD]
viktro69 calls [$0.21 USD]
** Dealing Turn ** [ 4d ]
ordipokia bets [$0.61 USD]
viktro69 calls [$0.61 USD]
** Dealing River ** [ 9d ]
ordipokia bets [$1.77 USD]
Your time bank will be activated in 6 secs. If you do not want it to be used, please act now.
viktro69 is all-In [$1.08 USD]
ordipokia shows [ 5d, 6s ]high card Queen.
viktro69 shows [ Ah, 2d ]high card Ace.
ordipokia wins $0.69 USD from the side pot 1 with high card, Queen.
viktro69 wins $3.82 USD from the main pot with high card, Ace.
Jaigen, a tegnapi hand:
(A preflop megadásomon kívül a többi megadásnak nincs sok értelme)
preflop fold
igazából "A" és legkisebb kicker, pláne off lappal miért mész be emelés után flopra, mire számítasz...? és utána megadásokkal mire számítottál?...
Nem mondod, hogy ez ott, akkor jónak tűnt?
Erre játszottam végig.
Üdvözlet!
NL 10, Fr-t játszom.
Kérdés: Tudtok ajánlani olyan termet, ahol délelőtt (8-12 óra között) is lehet játszani?
Értve ezalatt 6-8 asztalt 2-3 hozzám hasonló :-) fish-el?
Előre is kösz a válaszokat.