Valaki tud mondani egy olyan progit amit ha mindketten felrakunk akkor a partnerem láthatja az én "képemet" ?
szóval látja hogy mit böngészek neten, hova húzom az egeret, vagy épp hogy állítok be egy programot?
Valaki tud mondani egy olyan progit amit ha mindketten felrakunk akkor a partnerem láthatja az én "képemet" ?
szóval látja hogy mit böngészek neten, hova húzom az egeret, vagy épp hogy állítok be egy programot?
Mekkora összeget nem kell még bejelentenie a banknak utaláskor?
Szeretnék kivenni soksok pénzt de ahogy olvastam ebből senki sem adózik mert nincs is szabályozva de azért félek. Mit javasoltok hogy vegyem ki?
Kérlek segítsetek ha tudtok!
Mekkora összeget nem kell még bejelentenie a banknak utaláskor?
Szeretnék kivenni soksok pénzt de ahogy olvastam ebből senki sem adózik mert nincs is szabályozva de azért félek. Mit javasoltok hogy vegyem ki?
Kérlek segítsetek ha tudtok!
Köszönöm a gyors választ, ezek szerint nem lehet semmi beleszólásuk ugye? Olvastam az adózásról szóló topikot de ott is mindenki mást mond, nemsok minden jött át belőle. Ti nyugodtan utalgattok dollár ezreket?
Köszönöm a gyors választ, ezek szerint nem lehet semmi beleszólásuk ugye? Olvastam az adózásról szóló topikot de ott is mindenki mást mond, nemsok minden jött át belőle. Ti nyugodtan utalgattok dollár ezreket?
bankba elvből nem megyek.
Lenne egy kérdésem...
Ugye preflop a pozíciódtól függően játszol meg ill. nem lapokat, emelsz, megadsz, dobsz, ez OK. No már most, ha a 10 játékosból pl. 4 kiszáll a flop előtt, akkor flop után már megváltozik a pozíciód esetlegesen, igaz? Tehát ha előtte pl. UT3 voltál, lehet, hogy MP leszel, vagy MP-ből akár UTG, tehát innentől ennek a pozíciónak megfelelően kell játszanod, igaz?
Bocsi, ha túl "pikkelyes" a kérdés... :D
Nem vagyok benne biztos, hogy jól értem a kérdést, de a pozíció "relatív", tehát nem azt kell nézni, hogy melyik széken ülsz, hanem hogy vannak-e előtted/utánad még a partiban.
Így lehetsz akár UTG+1-ben is pozícióban, míg CO-ban pozíción kívül is akár.