Lenne egy kérdésem...
Ugye preflop a pozíciódtól függően játszol meg ill. nem lapokat, emelsz, megadsz, dobsz, ez OK. No már most, ha a 10 játékosból pl. 4 kiszáll a flop előtt, akkor flop után már megváltozik a pozíciód esetlegesen, igaz? Tehát ha előtte pl. UT3 voltál, lehet, hogy MP leszel, vagy MP-ből akár UTG, tehát innentől ennek a pozíciónak megfelelően kell játszanod, igaz?
Bocsi, ha túl "pikkelyes" a kérdés... :D
Kettonel tobbip cimrol lehet jatszani egy acc-al (nem egy idoban)? Ugyanis eddig mar ket geprol jatszottam, de most kijottem kulfoldre, es hogy ha itt veszek egy laptop-ot, es errol jatszok, akkor ez fog-e valami problemat jelenteni?
A valasz pedig az elozo kerdesre: igen, tenyleg valtozik a dolog. Postflop mar nem is szoktuk nezni, hogy MP vagy milyen pozicioban vagy-e, csak azt, hogy IP/OOP/Satu.
Preflop meg termeszetesen ugyszinten nezni kell, hogy hanyan limpeltek, emeltek elottunk, es hogy hanyan vannak meg utanunk.
oksss
Milyen laptop kell hozza, hogy lehessen rajta 4-5 asztalon jatszani everesten? Jo egyaltalan szerintetek a laptop pokerezeshez? Ha nem miert?
elore is koszi
Sziasztok!
Nem tudok képet feltölteni arcképnek pedig már le is kicsinyitettem.
Valami probléma van esetleg ezzel az opcióval?
Sziasztok!
Köszi a pozícióra vonatkozó válaszokat, ez így oks és így is gondoltam valahogy... :)
ZoDo: Az idézeted haláli..... :D
Sziasztok!
A nevében ne legyen ékezet, vagy szóköz!