Hogy lehet HM-s grafikonokat betenni egy hsz-ba? Hova kell feltölteni? Vagy inkább hova lehet: photobucket nem engedi az .emf-t és PhotoShoppal sem lehet átkonvertálni.
Ugyanez a kérdés a Reportra is fennáll. Ha menteni akarom, akkor excel filet csinál belőle és teljesen átláthatalan lesz.
Hogy lehet HM-s grafikonokat betenni egy hsz-ba? Hova kell feltölteni? Vagy inkább hova lehet: photobucket nem engedi az .emf-t és PhotoShoppal sem lehet átkonvertálni.
Ugyanez a kérdés a Reportra is fennáll. Ha menteni akarom, akkor excel filet csinál belőle és teljesen átláthatalan lesz.
Nem láttam a gombot. Köszi.
Kettonel tobbip cimrol lehet jatszani egy acc-al (nem egy idoban)? Ugyanis eddig mar ket geprol jatszottam otthon, de most kijottem kulfoldre, es hogy ha itt veszek egy laptop-ot, es errol jatszok, akkor ez fog-e valami problemat jelenteni?
Erre valaszoljatok legyszi!
Ha mast nem akkor masoljatok be ide, az everest poker Terms & conditions ide vonatkozo reszet masoljatok be nekem, mert en innen (egy college-ban vagyok es itt szurve vannak az oldalak:( ) nem tudom megnezni.
Elore is koszi,
ZoDo
A kérdésem a következő:
Az én gépemmel van e baj, hogy időnként nem jelenik meg a blogbejegyzésnek csak a főcíme?
Mint például most pokerzoleey bejegyzése. Vagy szerverhiba van illenkor?
Később meg olvasható!
Másnál is szokott ilyen lenni? Mit csináljak, ha a bibi nálam van?
...öntsek egy kisfröccsöt a klaviatúrára?
Láma kérdés, (de mivel a beállításoknál nem látom); hol lehet avatart feltölteni?
Köszönöm!
Láma kérdés, (de mivel a beállításoknál nem látom); hol lehet avatart feltölteni?
Köszönöm!
Ezt a teamviewer-es cuccot csak ketten lehet egy időben használni?
Ezt a teamviewer-es cuccot csak ketten lehet egy időben használni?