szio !!! más kérdésben akarom kikérni a válaszod!!!! hold em et játszotuk az ellenfelemnek a 6 osa volt nekem pedig K K om . a leosztásban pedig 3 3 3 3 8 as volt ketten voltunk bent a végén ! kié a kör?
Magas lap nyer....
Én nem láttam, hogy az "a 6 os" A6 lenne LOL
Holdemben a legjobb 5 lap számít. Ha a boardon póker van, akkor 5. lapként játszik a kísérő. Tehát a 3333x boardon, akinél magasabb lap van, az nyer. Ebben a partiban az A6.
hy all
a donkbet az mit jelent? thx előre is
a donkbet az mit jelent? thx előre is
Sziasztok! Én csak annyit szeretnék kérdezni hogy írok egy bejegyzést a blogomba és rámegyek a mehet gombra amikor kész van. Azonban nem küldi el és nem teszi fel a honlapra. A mostanit nem tudom felrakni a tegnapit még sikerült, de azt is másodjára. Szerintetek mi lehet a hiba. Mozillán nem tudom megírni Exploreren meg nem küldi el.
Na valahogy megoldottam de még mindig nem vágom mi volt a baja. Ha valakinek van ölete azért még írja meg.
Ezt a próblémát már többen jelezték, és mi is tapasztaltuk. Sajnos azonban ezt még nem tudtuk kijavítani, így addig is azt javasoljuk, hogy külön mentsétek is el a blog bejegyzést/hozzászólást, mielőtt a Mehet gombra kattintotok.
Ezt a próblémát már többen jelezték, és mi is tapasztaltuk. Sajnos azonban ezt még nem tudtuk kijavítani, így addig is azt javasoljuk, hogy külön mentsétek is el a blog bejegyzést/hozzászólást, mielőtt a Mehet gombra kattintotok.
Nem lehetne blogrendszert cserélni, ha ennyi gond van vele?