Milyen egy online poker profi élete?
kiváncsi vagyok, hogy milyenek a napjai egy olyan embernek, aki online pokerből él. és most nem a legnagyobb sztárokra gondolok, hanem, azokra akik a PokerAkademia közösségének tagjai. akinek inge vegye magára: mit csináltok szabadidőtökben? milyen az életritmusotok? van-e benne rendszer, ha nincs hiányzik-e? mit csináltatok pokerezés előtt? milyen a megítélésetek a nem pókerőrült ismerőseitek körében? hogy viszonyulnak ahhoz az emberek, hogy ebből éltek?... remélem nem túl indiszkrét kérdések. nagyon kiváncsi vagyok a válaszaitokra, remélem érkeznek majd :)
Nekem is lenne egy kérdésem! Milyen bevétel forrásotok van még a póker mellett? Vagy minden jövedelmetek csak pókerből származik?
senki???
Úgy látszik, ez a pókeres népség titkolódzós fajta. Ami engem illet, szerintem jó képet lehet kapni róla a blogomból.
Talán még egy-két konkrét kérdésre tudok itt válaszolni:
Egyelőre nincs sok szabadidőm (sokkal kevesebb, mint gondoltam).
Hetente négyszer fitnessz terembe járok, tervezem a hazaköltözést, kvíz-VB-re is készülgetek, továbbá egyre inkább érdekel a politika, hazaérve lehet, hogy aktivizálom magam valamilyen formában.
Póker előtt általában netezek. Mint most is.
A nem-pókeres megítélés szerintem vegyes, többet tudok róla mondani, ha hazamegyek. Mikor legutóbb otthon voltam, csak pedzegettem a témát, de úgy vettem észre, a többségnek felcsillant a szeme, szóval nem lesz nagy felzúdulás. Egy olyan volt, aki adócsalást (bocsánat, adóelkerülést!) emlegetett, de hát akinek nem inge, ne vegye magára, ugye.
Most éppen minden jövedelmem a pókerből származik.
mit csináltok szabadidőtökben?
Milyen bevétel forrásotok van még a póker mellett? Vagy minden jövedelmetek csak pókerből származik?
Többnyire kedvező, habár egyre kevesebb ilyen ismerősöm van, így elég kicsi a minta. :)
Littlemage, én jelenleg kizárólag a pókeres veszteségeimből élek, tehát azt hiszem már profinak számítok. :)
Nos, ha engem kérdeztek, kedves kezdők, hát igen, nehéz a pókerprofi élete, a mi szakmánk a legnehezebb, és egyben leggyönyörűbb is, semmiért nem cserélném el.
Az a végtelen szabadság, ami megadatik, nem üvöltözik velem a főnök, csak a faterom, hogy mért nem megyek dolgozni, aztán utazgathatok mindenfelé a világban ,leginkább az otthonom és a különböző budapesti Erste-bankfiókok közt, hogy pótolgassam a veszteségeimet. :)
Littlemage, én jelenleg kizárólag a pókeres veszteségeimből élek, tehát azt hiszem már profinak számítok. :)
Skiboy nagyon szépen és diszkréten összefoglalta. :-)
Ha ez a kérdés érdekel, ahogy herbert is írta tökéletes lehetőség egy egy játékosnak a blogját olvasni...
Jómagam kereskdelmi szakközépiskolában érettségiztem, majd leléptem Münchenbe, ahol 6 évet keményen melóztam. Az életszinvonalom, nagyon jó volt és a kereset is, és eltekintve attól a fél évtől mikor a Bad Wiesee-i kaszinóban hétvégenként szarrá nyertem magam, sajnos nem állíthatom, hogy többet kerestem a pókerrel mint a munkahelyemen. Ennek ellenére nem tudtam ellenállni, a szabadság iránti gondolat nagyon csábító volt. Így aztán felmondtam. Azóta, csak azt csinálok amit akarok, ez tetszik.
Átlagos nap:
- Kelés 11:30-13:00 között gép bekapcsol olvasom az akadémiát és fórumozok
- Mikor megéhezek egy kis kajálás
- Sorozatnézés közben szateliek
- Este 20 tól jatek, mikor mi, amihez kedvem van, verseny, cash, általában amelyik éppen jobban megy....
- Haverokkal beszélgetek a skypon és közösen szidjuk a Cake rng-jét :-)
- Fekvés 4-5 között
Hetente legalább egyszer buli, ez lehet bármilyen nap, mostanaban ez kedd vagy szerda....
Nyáron teniszezek és jó lenne újra kosarazni is... Yippi!
3-4 havonta kimegyek egy egy ausztria versenyre és kipróbálom magam
Remélem nemsokára sikerül majd EPT és WSOP-ra is kijutni :-)
Nem izgalmas, de nagyon kényelmes....:-)
És ha meg szabad kérdezni, mennyit hoz ez a kényelmes élet havonta kb? ;)