Mit jelentenek ezek a számok amivel egy online játékost jellemeztek?
pl: 22/18/x-et játszó játékos. Ha jól tudom x=3bet százalék de a másik 2 számot nem vágom mit takar. Nem használok semmilyen segédprogramot... köszönöm a válaszokat!
VPIP / PFR. Így már rá tudsz keresni, hogy pontosan melyik mit jelent.
pl: 22/18/x-et játszó játékos. Ha jól tudom x=3bet százalék de a másik 2 számot nem vágom mit takar. Nem használok semmilyen segédprogramot... köszönöm a válaszokat!
Hi,
VPIP/PFR/3bet%
VPIP: megadja, hogy az esetek hány százalékában fektet be egy játékos plusz pénzt az első tétkörben.
PFR: megadja, hogy egy játékos milyen gyakran emel az első tétkörökben.
XX/YY/ZZ = A fórumban az egyes játékosok mellett gyakran három adatot láthatunk. XX = VIPIP (lásd fent), YY=PFR (lásd fent) ZZ=AF (lásd fent). Ezen adatokat a játékosokról a Holdem Manager, illetve a Poker Tracker programokból kaphatjuk.
AF = A játékos agressziófaktora, amely azt mutatja meg, hogy milyen agresszívan játszik az illető. Minél magasabb ez a szám, annál agresszívabb az illető.
AF= (betek+emelések)/callok, tehát ha sokat emelsz vagy betelsz inkább, mint megadsz, akkor annál aggresszívabb vagy
vpip/pfr/3bet%/AF/stb... de eldöntheted miket és milyen sorrendben jelenítsen meg, mert van olyan is hogy foldtocbet, meg mindenféle adat.. amikre nem biztos hogy mindig szükséged lesz