legyen mindíg az adott limiten 100 BI-ed hogy biztonságérzetet adjon!!!
Köszi a linket! Remélem hasznos lesz.
PS-en lekérheted asszem a legutolsó 100 v 200 handet az email-edre
keress magadra:
Poker Rankings & Stats | PokerTableRatings.com
itt ha jól tudom látod a handeket.
Üdv!
Mennyire lehet hinni az itteni osztályozásnak? A flop/turn/river agressziómat is túl erősnek találta, D, F és F jegyeket kaptam rá. A preflop feszességben igaza van, lazább vagyok mint az átlag.
" Nagyon jól el tudom rejteni a lapom flop után ha van valamim.."
Ez mit jelent? csekeled a nutsot, és jól kifizeted őket ha lejön nekik a draw?
Köszi a tippeket. Kb. 20-25 beülőnyi bankrollom volt. Értem amit mondtatok és valami igazság lehet a tilt-el kapcsolatban, na de hát kinem lenne az ha állandóan a riveren 2-4-outtal lemákolnak! Nagyon jól el tudom rejteni a lapom flop után ha van valamim, ami után persze azt hiszik, hogy blöff és simán megadják az all-in-t na de nem lejön az a 2-4 outja a riveren?!! Ettől vagyok készen....De mindenképp köszi a tanácsokat, mindig jól jön.
Leírom miket probáltam:
Avatarcsere ahol lehet. Ezt akárhányszor lehet,néha bejön,néha nem. De adj 1k handet minden avatarnak.
Skincsere: ezt mondjuk naponta csinálom mert nagyon ráérek:D de ez sem az igazi, néha bejön néha nem. Lapokat megéri sűrűbben.
Gép hátterének cseréje. Ezt is próbálgatom, nem az igazi.
Beírni ptr-en az accodhoz,hogy fuck me, vagy fuck lederer, vagy fuck my life. Ezt egyszer próbáltam,bejött.
Sírni haveroknak\twitteren\fb-n vagy csak szimplán otthon a sarokban. Ezt is erőltetem hátha, de egészen nyilvánvalóan nem működik. Hagyd is.
4 asztalon pl. 4 chatbe beírni(de nem elküldeni!) hogy "UP" "SWINGET" "AKAROK" "!!!!!!" Ez Everesten működött,máshol nem :/
Kabala állatka. Egy tonna szőrös kis dög van már itt,de egyik sem igazán dobta meg a winratem.
IP cím csere: ezen gondolkozom,szerintem van benne ráció,de még nem próbáltam.
Password csere: ez alap, párszor már bejött.
Cashout->Deposit: Ez az egyik legnagyobb %-ban működő.Mind ismerjük a deposit upswinget <3
:)
Komolyra fordítva a szót. Szerintem a legjobb akár pár nap pihenő,ha mentálisan olyan állapotba kerül az ember,hogy gyak. a session elejétől "kistilten van" és egy rossz hand vagy beat azonnal tiltre rakja. Rendet rakni kicsit az életben, mozogni,emberekkel találkozni,lehiggadni. Átnézni a játékunkat A-tól Z-ig és megnézni egy tonna videót,handeket postolni és megbeszélni másokkal msn-en. Esetleg csökkenteni az asztalszámot,ideiglenesen visszalépni kisebb tétre és arra törekedni,hogy minden sessionben a totál 'A' játékod játszd.
Ez egy fránya dolog. Úgy hívják variancia. Elvileg mindenkit utolér,a játék része. A célod\célunk,hogy a rossz szériákat a lehető legbarátságosabbá varázsoljuk jó játékkal, tilt kerülésével és kellő munkával. Kezdek hinni benne ,hogy more work more luck, more skill more luck. Ennek azt hiszem nem matematikai hanem valami spirituális\ földöntúli vagy szimplán ilyen karmaszerű hülyeségben kell keresni a magyarázatát.
Idéznék egy hazai protól:
"Száz szónak is egy a vége... A póker sokszor kegyetlen, az év első felében már én is elveszítettem hitemet. Aztán vettem egy nagy levegőt, felszívtam magam és sikerült. Az élet is hullámvasút, ez alakítja a játékot is, hiszen sok minden fejben dől el és én ebben nagyon hiszek. Ne adjátok fel, ha nem megy tartsatok szünetet és képezzétek magatokat, meghálálja a kártya a törődést."
-Polgár Krisztina
részemről méretes +1.
Végezetül két 2p2-s poohbah ami igen tanulságos lehet ha elolvasod és megérted (általában ez egy cikknél nem hátrány)
- Two Plus Two Poker Forums - View Single Post - My Pooh-Bah post - Rising above mediocrity
- The 2+2 Forum Archives: Pooh-Bah Post: Luck and Poker
Idéznék egy hazai protól:
...
-Polgár Krisztina
A világ legrövidebb könyve: Soufi és a tiltcontroll a gyakorlatban. :D