Én egeret meg billentyűzetet török. A helyi PC boltban imádnak, most hozattam 10 db 790 HUF-os egeret. Már asszony is ráállt erre a módszerre. Az első törött egerét meg is ünnepeltük :D
Én egeret meg billentyűzetet török. A helyi PC boltban imádnak, most hozattam 10 db 790 HUF-os egeret. Már asszony is ráállt erre a módszerre. Az első törött egerét meg is ünnepeltük :D
én nem játszom addig, amíg elmúlik a pechszéria :)
2-3 ilyen olcsó egér után majd kialakul a tolerancia, és drágább cuccot akarsz majd összetörni :D
Egyszer ràütöttem a billentyűzetre ès egy kipattanò billentyű szemem talàlt. A következő pàr percre nem emlèkszem, nem is igazàn èrtettem mit keres a törött monitor a kàdban...
Idén kb. 7 egeret vettem, volt közte olcsóbb, drágább, nem éreztem lényeges különbséget széttörés közben :D
Én féltem a cuccaim, nem törném össze őket. Asztalra is visszafogottan suhintok, beszakadna az egész :D.
Hangos káromkodás meg fejcsapkodás jellemző, ha kiborulok. :mad:
Ritka, de ha már nem bírom tovább a lejtmenetet akkor elkezdek káromkodni, de közbe átváltok röhögésbe, hogy milyen egy proli vagyok, hogy itt egymagamba óbégatok. :D Így megenyhülök. Én néha felpofozom magam, ha csinálok több szar lépést. Egeret nem török, mert csak magammal b@szok ki....
én még nem ütöttem soha sehova, kicsit furcsa hogy sokan rommá törik a környezetüket:D
kínomban röhögni szoktam csak a folytonos coolerek miatt, meg káromkodni mert mindig az van náluk amire gondolok és rossz moveot választok