Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Mit tegyek ha elér a Pech széria?

bravesoul
Válasz ceewyl kommentjére
2010. nov. 18. 0:34

A világ legrövidebb könyve: Soufi és a tiltcontroll a gyakorlatban. :D

Az elméleti alapok megvannak :D amúgy is csak after-tilter vagyok :D

matusow: obv sarcasm :D \de ettől még tartom magam ahhoz,hogy jót ír,bárkitől is hallotta :D)

zoltanh
Válasz ceewyl kommentjére
2010. nov. 18. 0:41

Leírom miket probáltam:

Avatarcsere ahol lehet. Ezt akárhányszor lehet,néha bejön,néha nem. De adj 1k handet minden avatarnak.

Skincsere: ezt mondjuk naponta csinálom mert nagyon ráérek de ez sem az igazi, néha bejön néha nem. Lapokat megéri sűrűbben.

Gép hátterének cseréje. Ezt is próbálgatom, nem az igazi.

Beírni ptr-en az accodhoz,hogy fuck me, vagy fuck lederer, vagy fuck my life. Ezt egyszer próbáltam,bejött.

Sírni haveroknak\twitteren\fb-n vagy csak szimplán otthon a sarokban. Ezt is erőltetem hátha, de egészen nyilvánvalóan nem működik. Hagyd is.

4 asztalon pl. 4 chatbe beírni(de nem elküldeni!) hogy "UP" "SWINGET" "AKAROK" "!!!!!!" Ez Everesten működött,máshol nem :/

Kabala állatka. Egy tonna szőrös kis dög van már itt,de egyik sem igazán dobta meg a winratem.

IP cím csere: ezen gondolkozom,szerintem van benne ráció,de még nem próbáltam.

Password csere: ez alap, párszor már bejött.

Cashout->Deposit: Ez az egyik legnagyobb %-ban működő.Mind ismerjük a deposit upswinget <3

LOL ezen szakadok rendesen :)) :))

Kzsolt89
Válasz zoltanh kommentjére
2010. nov. 18. 0:48

Szerintem próbálj meg még jó döntéseket hozni, néha ez is szokott segíteni. Persze nem 100% a siker, de meg kell adni az esélyt

Maxxxika
Válasz Kzsolt89 kommentjére
2010. nov. 18. 2:58

Hihetetlen oltári nagy downswing kapott el.
Ne meséljétek már be, hogy a egy normál szórásnak ilyennek kell lennie...??
Legszívesebben ráhajtogatnám a monitorom a talpamra, de akkor még filmet sem tudnék nézni.

reirreT
Válasz Maxxxika kommentjére
2010. nov. 18. 12:04

Annak sok köze nincs a bankrollhoz, hogy most 20-ból buksz 20 buyint vagy 100-ból buksz 20-at... Szerintem alacsony téten egyszerűen NINCSEN 10+ beülős pechszéria, annyira gyengék az ellenfelek. Ha ebben vagy, máshol keresd az okát szerintem.

Agitator
Válasz reirreT kommentjére
2010. nov. 18. 12:14

Annak sok köze nincs a bankrollhoz, hogy most 20-ból buksz 20 buyint vagy 100-ból buksz 20-at... Szerintem alacsony téten egyszerűen NINCSEN 10+ beülős pechszéria, annyira gyengék az ellenfelek. Ha ebben vagy, máshol keresd az okát szerintem.

Dehogynincs...

Krono
2010. nov. 18. 12:21

(hobbijátékos vagyok, a 'pár hónapra rákattan' kategória, a hosszászólásaimat eszerint kell értékelni)

Eszerint értékeljük. :)

reirreT
Válasz Krono kommentjére
2010. nov. 18. 12:28

(hobbijátékos vagyok, a 'pár hónapra rákattan' kategória, a hosszászólásaimat eszerint kell értékelni)

Eszerint értékeljük. :)

Írtam is, hogy "szerintem" :) Isten őrízz, hogy túl okosnak próbáljak látszani, nem értek én hozzá.
Akkor írom úgy, hogy akiket én ismerek azoknak még nem volt 10+ beülős downswingjük alacsony téten balszerencse miatt.

R1per2
2010. nov. 18. 12:55

én nem játszom addig, amíg elmúlik a pechszéria :)

JociBalboa
Válasz R1per2 kommentjére
2010. nov. 18. 13:23

én nem játszom addig, amíg elmúlik a pechszéria :)

ez hogy működik :D?
Tfh.: Felkelsz délután 3-kor megiszol egy engergia italt rámegy egy szenya, aztán a teá-bol kiolvasod hogy ma neked csajpják a flippet :D?

GL

Élő ügyfélszolgálat