Amazon nem egyből von.
Üdv!
Én is rendeltem ilyen szemüveget az amazon.de-ről. A német tudásom kb egyenlő a 0-val de azért a Google fordítóval csak sikerült :)
Az lenne a kérdésem azoktól akik már rendeltek innen hogy hogyan kell fizetni?
Meg kellett adni a kártya adatait, de a biztonsági kódot nem, és így nem is vontak le lóvét. Később fognak levonni? Vagy majd akkor kell fizetni amikor megérkezik?
Hülye kérdés, de mi van ha valaki alapból szemüveges? Az elfelejtheti?
Hülye kérdés, de mi van ha valaki alapból szemüveges? Az elfelejtheti?
Az optikusnál tudsz csináltatni dioptriás szemüveget, ami monitorszűr réteggel bevont. Amit én láttam az ofotértban, abban halvány barnás színű lencse volt.
nem hülye kérdés, erre én is kíváncsi vagyok, de valószínű hogy akkor elfelejtheti
1-2 oldallal korábban bigacsiga írta, hogy ha szemüveget csináltatsz akkor mondani kell hogy sokat ülsz gép előtt és akkor belerakják azt a cuccot ami van a gunnars szemüvegbe pl.
Valaki röviden tömören leírná, hogy ez mit segít?
Ugye ha valaki lcd v tft, etc monitort használ azoknak már nincs semmilyen sugárzása mint pl a crt-nek. Akkor most ez mitől védi a szememet?
Régebben beszéltem egy optikussal, azt mondta, hogy az ilyesmi szemüvegek csak bőrlehúzás és parasztvakítás..
Ezek most akkor miben különböznek?
Ha valami nem stimmel akkor sry, de teljesen laikus vagyok a témában én csak az optikus ismerősömre hagyatkoztam akkor is anno. Amikor beakartam szerezni valami hasonló dolgot.
Amazon nem egyből von.
PS shopból akkor nincs valakinek tapasztalata?
Már abszolút nem játszom ott, és ezt bronzstarssal is meg tudnám venni, és pont van annyi pontom.
Amazon.de milyen összegre lehet számítani szállítási költségként?(pl. mi az elöny az amazon.com-os rendeléshez képest)
Árban akkor jövök ki a legjobban, ha innen rendelem?
köszi