Az optikusnál tudsz csináltatni dioptriás szemüveget, ami monitorszűr réteggel bevont. Amit én láttam az ofotértban, abban halvány barnás színű lencse volt.
Szia!
Nekem 7,6 € lett a szállítási költség.
szer.: Mármint .de-ről, .com-ot nem tudom, kezdeményezz egy rendelést, aztán majd meglátod mennyi lenne.
Más. Szappanos vízzel lehet ezt a szemüveget mosni? Törlőruhával macerás, nehezen jön le az emberzsír a lencséről :).
Más. Szappanos vízzel lehet ezt a szemüveget mosni? Törlőruhával macerás, nehezen jön le az emberzsír a lencséről :).
Véleményeket kérnék aki már huzamosabb ideig használt ilyet, mert szeretnék hamarosan én is beszerezni egyet. F.lux programot használom(hónapok óta), de nem hiszem, hogy annyira teljes értékű, mint a szemüveges verzió.
Láttam, hogy több vásárlása esetén van akció amazonon, ha esetleg valaki szeretne közösen rendelni abban is benne lennék.
Február óta használom a szemüveg+f.lux kombot.Csak ajánlani tudom, megéri!
Szvsz nem érdemes netről rendelni ilyet, hacsak nem tudod a paramétereidet mindenre kiterjedően.
Én azt gondoltam, hogy mindkét szemem teljesen jó, erre kiderült, hogy gépezéshez kell a +0.5-ös lencse az egyikhez, illetve, hogy a másiknál valami furcsa nevű tengelyes bizbasz van, amit szintén kompenzálni kell. Keret se mindegy, hogy mennyire lesz kényelmes, nem csúszkál le stb.stb.stb.
Nekem vision expressben bemértek mindent, néztünk hozzá keretet, a lencse megkapta az antireflexáns réteget, és 1 hét múlva el is hoztam a cuccot 20k HUF-ért. Persze ha valaki menő keretet akar, ez jóval feljebb is mehet.
Arra készülj, hogy pár napig sanszos a fejfájás & kis szembevérzés, még ha lassan is szoktatod hozzá a szemeid.
Arra készülj, hogy pár napig sanszos a fejfájás & kis szembevérzés, még ha lassan is szoktatod hozzá a szemeid.
Szembevérzés pipa így is :S Pedig F.lux+Visine szemcseppet használok minden szünetben :D
Nem vágyok extra keretre, a lényeg, hogy jó legyen. Holnap elmegyek egy optikushoz(vagy többhöz) és megkérdezem mit tudnak ajánlani.
Szembevérzés pipa így is :S Pedig F.lux+Visine szemcseppet használok minden szünetben :D
Nem vágyok extra keretre, a lényeg, hogy jó legyen. Holnap elmegyek egy optikushoz(vagy többhöz) és megkérdezem mit tudnak ajánlani.
Kis helyzetjelentés az ügyben (hátha mások számára is hasznos lehet):
"Office" lencse van, halványkék, barnás, vagy még egy világosabb színben. Eddig ahol jártam:
1. hely 24k a két lencse + keret 50-70% akcióban (20-40k) +2-3k munkadíj
2. hely 30k a két lencse + keret -15k akcióval (30-60k) , vagy 10 fajta választható, ami ingyenes + 2-3k munkadíj.
Elég elszomorító, hogy 50k alatt nem nagyon lehet megúszni.