Motiváció nélkül, megrekedve, bukva
Nem is tudom hol kezdjem. 3hónapja elhatároztam, hogy a pókerból akarok megélni és jólétben élni, el is kezdtem vele komolyabban foglalkozni. Néztem videókat könyveket olvastam stb. Befizettem 10$ Starsra szépen mentem is felfele. De kb 2hete semmi motiváció, figyelem, fegyelem. Próbálok mindig pozitív lenni, mentálisan is ott lenni stb de az elmúlt 2hétbe nagy megrekedtem.Buktam 12 BI-nt és mindegyik session-öm minuszos. Ha valaki volt már így az elején vagy esetleg volt már ilyen tapasztala kérném hogy segítsen mert úgy érzem csak egyre rosszabb és rosszabb lesz...
A célom az lenne, hogy nl50-en nyerő reg legyek, tudom ez még nagyon messze van és ez a mostani helyzet is csak az utamhoz vezet, de tényleg nem tudom mi legyen. Vannak céljaim is a pókeren kívül de ez a kettő összefügg mert sok sok $ kell. :)
Általában 6max nl5 zoomolok. Előre is köszi.
Általában 6max nl5 zoomolok.
jó tanács: hagyd abba
Már bőven megvan nl5re a bankrollom... :D
Ferkocse: utóbbi időben több negatív postot olvastam tőled, mi a baj?
Drogba:
12bi amúgy lóf*sz, gyakran előfordul, emiatt ne add fel. Max. lépj vissza szintet önbizalmat gyűjteni, és pluszos sessiont hozni. 20bi bukta fölött szokták javasolni a szint visszalépést, hogy ne legyen túl megterhelő lelkileg, feltéve ha van hova visszalépni, nem írtad mekkora a bankrollod, csak hogy mennyit fizettél be.
Másik ötlet, hogy próbáld ki a sima asztalokat zoom helyett egy ideig, és figyelj oda a table selectre.
Könyvet olvasni, oktató videót nézni meg továbbra is kell, ha tartasz pihenőt a játékban, nagyon jó alkalom elővenni őket.
Drogba:
12bi amúgy lóf*sz, gyakran előfordul, emiatt ne add fel. Max. lépj vissza szintet önbizalmat gyűjteni, és pluszos sessiont hozni. 20bi bukta fölött szokták javasolni a szint visszalépést, hogy ne legyen túl megterhelő lelkileg, feltéve ha van hova visszalépni, nem írtad mekkora a bankrollod, csak hogy mennyit fizettél be.
Másik ötlet, hogy próbáld ki a sima asztalokat zoom helyett egy ideig, és figyelj oda a table selectre.
Könyvet olvasni, oktató videót nézni meg továbbra is kell, ha tartasz pihenőt a játékban, nagyon jó alkalom elővenni őket.
egy jó tanács (szerintem):
hagyd a fenébe a ps-t, menj át pl. iPokerre játszani. fd bónusz+rake race+ rakeback
és mellé a gyengébb mezőny talán meghozza a kedved a játékhoz...
szoftver kicsit fura lehet elsőre, de én azt mondom, van az a pénz,
amiért meg lehet szokni..
GL!
Azért én részben egyet értek ferkocséval szerintem sem biztos, hogy azzal kellene foglalkozni ami már pár hónap után nem tud motiválni! Ezért maradtam én is a hobbista szinten mert így csak akkor játszom ha kedvem van és még így is jócskán plusszos vagyok, bár szerencsére én elég jól keresek a munkámmal így nem létfontosságú a poker. A másik, hogy 12BI bukó az semmi! Egy omahás vagy hyper HU játékos ennél jóval nagyobb downokba is beleszalad!
Nem latod a fatol az erdot....Ha valaki penz miatt kezd el pokerezni, az esetek 95%-ban bukta lesz a vege...