lampi
Válasz KillBill100 kommentjére
2010. jún. 7. 23:26

azert elgondolkodhatnatok,hogy tiis voltatok kezdök és talan tuti nektek is megfordult ilyen vagy hasonlo gondolat a fejetekben.max csaknem osztottatok meg nyilvanossan.
vagy tévedek??

én sem vagyok pro, de ha az ember logikusan belegondol elvetheti ezt az ötletet.
ott ahol naponta több 100K$ fordul meg sok-sok online proval együtt ott nem hiszem, hogy bárki is nagyon merne csalni.
szerintem mindenkinek megfordulhatott ez a fejébe, de úgy gondolom, hogy ahhoz túl kicsi emberek agyalnak ezen, hogy a PS pont Őket nézze ki magának és akassza rá a direkt szopó flaget :)
de ez csak az én véleményem. nem lehúzás vagy ilyesmi és nem akarok senkit megbántani sem ezzel

TheStig
Válasz zoltanh kommentjére
2010. jún. 7. 23:29

KQ nuts pokerstars-on azzal mindig törekedj arra, hogy preflop allin kerüljél.

GL :)

mióta starson játszok, KQs lett a kedvenc lapom :) lol

TheStig
Válasz kocka21 kommentjére
2010. jún. 7. 23:29

Zsipali+1. Én is emiatt hagytam ott a PS-t áprilisban.

Az a szopó, hogy a bwin még jobban csal.

ez komoly? mármint, hogy emiatt mentél át bwin-re? nem a sok hal miatt? :) :cool:

TheStig
Válasz lampi kommentjére
2010. jún. 7. 23:36

én sem vagyok pro, de ha az ember logikusan belegondol elvetheti ezt az ötletet.
ott ahol naponta több 100K$ fordul meg sok-sok online proval együtt ott nem hiszem, hogy bárki is nagyon merne csalni.
szerintem mindenkinek megfordulhatott ez a fejébe, de úgy gondolom, hogy ahhoz túl kicsi emberek agyalnak ezen, hogy a PS pont Őket nézze ki magának és akassza rá a direkt szopó flaget :)
de ez csak az én véleményem. nem lehúzás vagy ilyesmi és nem akarok senkit megbántani sem ezzel

előre leszögezem, hogy amig nem láttam bizonyitékot arra, hogy csal egy terem, addig tisztességesnek tartom.
de azért ott motoszkál az ember fejében mégis valami. pl ennyi turn-re esik magic 5 out nem kéne látni szerintem 2pár vs nagyobb 2pár. ugyanazzal a lappal set vs sor, riverre full. stb. mindenki látott már ilyet.
és hogy miért jó ez, ha amúgy is pörög a rake ezerrel? hát mert igy még jobban pörög. sok kicsi sokra megy :)
jöhet a kick + ban. :cool:

mrj
Válasz TheStig kommentjére
2010. jún. 7. 23:40

reálisan minden 10. alkalommal esik a turnre a magic 5 out. amikor nem esik sokszor ch/fold vagy ch/call és riveren fold. azért tűnik többnek mert amikor mutatás van, akkor általában javult, amikor meg nem akkor sokszor nem látod az ellen lapját.

Zsipali
Válasz mrj kommentjére
2010. jún. 7. 23:46

Olyan topic miért nincs, hogy "húúú vazzzeeee 15/13 coinflippet nyertem"?
Ajánlom a poker magazin szelektív memóriáról szóló cikkjét!!!

TheStig
Válasz mrj kommentjére
2010. jún. 7. 23:46

reálisan minden 10. alkalommal esik a turnre a magic 5 out. amikor nem esik sokszor ch/fold vagy ch/call és riveren fold. azért tűnik többnek mert amikor mutatás van, akkor általában javult, amikor meg nem akkor sokszor nem látod az ellen lapját.

igen ez is eszembe jutott már, és végülis jogos. de ha már igy belendült a topic, muszáj volt nekem is valami fasságot irni :D

geryhun
Válasz TheStig kommentjére
2010. jún. 8. 0:21

bwin csal +1 :D
Itt olyan playák vannak hogyha szarrá aláz az rng akkor is kitudsz jönni plusszba cg hun:)

ATM
Válasz KillBill100 kommentjére
2010. jún. 8. 0:28

azert elgondolkodhatnatok,hogy tiis voltatok kezdök és talan tuti nektek is megfordult ilyen vagy hasonlo gondolat a fejetekben.max csaknem osztottatok meg nyilvanossan.
vagy tévedek??

Én például azt csináltam kezdőként (és azóta is), hogy elolvastam minden szakmai topikot/cikket, ami szembejött, meg egy két könyvet is. Mostanában ugye a videók népszerűbbek, azokat is lehet nézni, ahelyett, hogy faszságokat kérdezek.

Ha itt, vagy bármelyik fórumon benéz a "dühöngőbe", akkor láthatja, hogy nem ő a legszerencsétlenebb a világon, és nem csak ellene "csal" a PS.

Azért pedig szerintem senkit nem lehet megkövezni, ha elhumorizálja ezt a témát, hiszen egy vicc, még ha igaz is. :))

niheben
Válasz ATM kommentjére
2010. jún. 8. 0:54

És azt hallotta valaki, hogy ha olyan nicket regisztrálsz aminek 2 karaktere "e" és 5. karaktere "s" vagy "Z", és kezdésnél az első 3 székek valamelyikén ülsz, akkor korai pozicióban a kézbe kapot lapjaid 85%-ban javúlnak fel szetre, 78%-ban fullra, és 66%-ban pokerre? Ez azért van mert nonlineális rekurzív véletszámgenerátor úgy súlyozódik, hogy a függvény abszolúlt szélsőértéke ezen karakterek közelében végtelenbe ér. Egyszerű integrális szórási egyenlet felállításával, és kb. 600M hand elemzése alapján Grigorij Perelman mataematikus jutott erre következtetésre. "Jesus" is így tud folyamatosan nyerő lenni.

:)

Élő ügyfélszolgálat