Végre valaki aki megmagyarázza :D...
én kezdő vagyok és élő játék után számomra is érdekes dolgok történnek Starson... Van még mit tanulni.. magyarázat érdekelne a rendszeres turn:Flush, River: (ellennek) Full mókára...
megfigyeltem MTT-n, Set-et vadászok kispárral...ketten mögöttem tolják rám az Allint két fölé párral.. rendre esne pl a 2-es set... persze csak esne, :) mert eldobom racionálisan kizárva eme elméletem helyességét... legközelebb Call.olok feltéve a versenyt 3.-nak egy 2-es pocket-ra..:D
És azt hallotta valaki, hogy ha olyan nicket regisztrálsz aminek 2 karaktere "e" és 5. karaktere "s" vagy "Z", és kezdésnél az első 3 székek valamelyikén ülsz, akkor korai pozicióban a kézbe kapot lapjaid 85%-ban javúlnak fel szetre, 78%-ban fullra, és 66%-ban pokerre? Ez azért van mert nonlineális rekurzív véletszámgenerátor úgy súlyozódik, hogy a függvény abszolúlt szélsőértéke ezen karakterek közelében végtelenbe ér. Egyszerű integrális szórási egyenlet felállításával, és kb. 600M hand elemzése alapján Grigorij Perelman mataematikus jutott erre következtetésre. "Jesus" is így tud folyamatosan nyerő lenni.
:)
Biztos lesz aki benyalja...
ez teljesen nyilvánvaló hogy a pokerprogramok a mikrolimitesek kifosztására szakosodtak, nézzétek meg csak meg, fentebbi szinteken sokkal kevesebben panaszkodnak. :)
És azt hallotta valaki, hogy ha olyan nicket regisztrálsz aminek 2 karaktere "e" és 5. karaktere "s" vagy "Z", és kezdésnél az első 3 székek valamelyikén ülsz, akkor korai pozicióban a kézbe kapot lapjaid 85%-ban javúlnak fel szetre, 78%-ban fullra, és 66%-ban pokerre? Ez azért van mert nonlineális rekurzív véletszámgenerátor úgy súlyozódik, hogy a függvény abszolúlt szélsőértéke ezen karakterek közelében végtelenbe ér. Egyszerű integrális szórási egyenlet felállításával, és kb. 600M hand elemzése alapján Grigorij Perelman mataematikus jutott erre következtetésre. "Jesus" is így tud folyamatosan nyerő lenni.
Én is megerősíthetem,csalnak.
Full tilten volt 4$-os rush tournament.
Nálam 88, egyik ellenfél 1010,másik QQ.
Szépen all in is kerültünk,és esett is a nyolcasom :D
Meg is nyertem a tourt ezután :D :D
Mondtam is magamban,ez standard,hiszen két outom is volt,meg hát még sorom is lehetett volna.
Szóval mindenki láthatja,én vagyok az,akinek a csaló terem odaadta a lóvét.
ez teljesen nyilvánvaló hogy a pokerprogramok a mikrolimitesek kifosztására szakosodtak, nézzétek meg csak meg, fentebbi szinteken sokkal kevesebben panaszkodnak. :)
Amikor szopat a stars b.szd földhöz az egeret! Nekem az mindig segít.
Full Tilten segít, ha a shopból rendelt dzseki van rajtad játék közben. Valamint nyilván alap, hogy ha játszol egy teremben, akkor az összes többinek a szoftverét el kell távolítani a gépről.
Lojalitás az fontos.
Helló!
Érdeklödnék hogy más is érzi-e úgy amikor a pokerstarson játszik hogy bármit tehet akkor sem nyer? Velem SOROZATBAN!!!!!!!!!!! történik meg hogy all-in - t mondunk a mutatásnál erősebb a lapom és valahogy mindig lejön az az egy lap amivel az ellenfelem nyer. Nem akarok példálozni de sok horror történetem van ezügyben. Van valakinek tapasztalata?