ha nem érzed, hogy holdolni fogsz, miért mész allin? :S :(
Gondoltam hogy ez egy népszer topic lesz:D
De jó hogy rátaláltam erre a topikra!
Nekem is ugyanez lenne a problémám csak fordítva.Bármilyen szarral allinmegyek mindig lejön a set néha full vagy backdoor flöss/sor de nem ritka a póker sem.Az elején még jó volt mert sorra nyertem a tourokat de az utóbbi időben már unalmassá vált, hogy csak ülök pussolok és nyerek nincs rizikó nincs izgalom hogy kitart e a kezem vagy lejön e a sor vagy a flöss úgyis mindig lejön.Ha 5 ször megyek allin egymás után akkor 5ször.A legdurvább az volt amikor 10xKdKx flopon allin mentünk nálam Qd10d volt az ellennél KK és természetesen jött is a Jd és a 9d....Szerintetek mit csináljak?Így már nincs meg a játék izgalma!Szeretnék már normálisan játszani mint a többiek!!!!!!!
:d :d :d
Ez a tabaki álnév vagy vincesz, vagy steve10. Vagy van még egy ilyen mákos fiss?
Ez a tabaki álnév vagy vincesz, vagy steve10. Vagy van még egy ilyen mákos fiss?
ma határozottan jó irányba csal amúgy :D
Szerintetek mit csináljak?Így már nincs meg a játék izgalma!Szeretnék már normálisan játszani mint a többiek!!!!!!!
Full Tilten segít, ha a shopból rendelt dzseki van rajtad játék közben. Valamint nyilván alap, hogy ha játszol egy teremben, akkor az összes többinek a szoftverét el kell távolítani a gépről.
Lojalitás az fontos.
Eddig is tudtam, hogy csal a terem, de most már abban is megbizonyosodok lassan, hogy AA preflop fold lesz. Az elmult 10 AA-m amivel preflop AI mentem mind buko lett. A legutóbbi is egy AJ vs. 1010 vs AA( ami nálam volt) és sajnos nem sikerült hooldolni vele. Flop 10, majd AJ javult le runner runner sorral.
Tuti csaló a terem :D :D :D