Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > --!! Segítsetek,mi a baj a játékommal?! !!--

DawiC
Válasz Krinyó kommentjére
2009. ápr. 4. 2:03

Szia!

Egy kicsit száraz lesz amit írok ;(Pont az a lényeg,hogy ezt csak úgy tudod meg ha sokkal több lejátszott HH mintád lesz.De ehez tolnod kell nap mint nap,Sokat!!!
-Ha elfogy a BR,akkor magas a tét!
-Estleg mert buktál X beülöt...a megpróbálom "visszhozni" feljebb,eszedbe jut!!!
-Ha a lo tét is magas,akkor depozni kell Még többet,mert így csak az idődet pocsékolod!
-Ha most nincs rá pénzed,akkor addig "szünet"
-SH-ra 4asztal min 40buy-in

Bocsi ha "kiábránditónak" tünt amit írtam,de ezt csak így lehet!!
Ha ezeket minimum megfogadod,akkor azt mindenképp elkerülöd,hogy az a pénz amit eddig rászántál az kárba vész,az időröl nem is beszélve!
Ja és folyamatosan Tanulni!!!!

Üdv,Krinyó

Őszintén szólva örülök,hogy ilyen "szárazon" írtál.Az a baj,hogy mindenhol a sikertörténeteket lehet látni.Mindenhol csak arról megy a fecsegés,hogy "első depozásra megváltottam a világot".Aztán nem érti az ember,hogy neki miért nem megy.Tanul a hülyéje és látszólag nincs semmi eredménye.Így elég nehéz...
De örülök,hogy leírtad ezeket,úgy látszik nem csak nekem nehéz elkezdeni.Úgy írtad,mintha egy receptet írtál volna,és mint tudjuk ha recept van,él a probléma is. :)
Már csak az a kérdés,hogy vajon hol húzom meg a határt?Mi az az összeg amin ha túllép az ember akkor tudja,hogy neki fölösleges ezzel foglalkozni?
Na mindegy,majd meglátjuk hogy mi lesz.
Most pl. játszottam egy 2 órás sessiont és sikerült 3-4 beülő plusszban kiszállnom.A játékom nagyon nem változhatott (bár még sajnos nem tudok ugyan úgy lejátszani 2 különböző sessiont).Lehet,hogy este több a komolytalan játékos,dehát 4 dolláros beülővel amúgy se nagyon hiszem hogy túl sokan komolyan veszik.A lapok se jöttek jobban,talán a ritmust találtam el.
Nade' hogy érem el,hogy mindig érezzem?Ehhez kellene a rutin,ugye? :)

Krinyó
Válasz attiati kommentjére
2009. ápr. 4. 2:05

arra gondolsz, hogy NL5-re 200$ BR kellene?

Igen.Bár Én FR-t játszom és oda nekem elég volt anno 25x
....bár Én mindent túl biztonságizok :)
....de csak 1x fizettem be :) és amiket írtam ,azok közül ez a rész legalább biztos volt!
Az összes ismerösöm aki mostanában kezdte"szeretné kezdeni"pontosan ezen csúszott el!

Krinyó
Válasz DawiC kommentjére
2009. ápr. 4. 3:23

Őszintén szólva örülök,hogy ilyen "szárazon" írtál.Az a baj,hogy mindenhol a sikertörténeteket lehet látni.Mindenhol csak arról megy a fecsegés,hogy "első depozásra megváltottam a világot".Aztán nem érti az ember,hogy neki miért nem megy.Tanul a hülyéje és látszólag nincs semmi eredménye.Így elég nehéz...
De örülök,hogy leírtad ezeket,úgy látszik nem csak nekem nehéz elkezdeni.Úgy írtad,mintha egy receptet írtál volna,és mint tudjuk ha recept van,él a probléma is. :)
Már csak az a kérdés,hogy vajon hol húzom meg a határt?Mi az az összeg amin ha túllép az ember akkor tudja,hogy neki fölösleges ezzel foglalkozni?
Na mindegy,majd meglátjuk hogy mi lesz.
Most pl. játszottam egy 2 órás sessiont és sikerült 3-4 beülő plusszban kiszállnom.A játékom nagyon nem változhatott (bár még sajnos nem tudok ugyan úgy lejátszani 2 különböző sessiont).Lehet,hogy este több a komolytalan játékos,dehát 4 dolláros beülővel amúgy se nagyon hiszem hogy túl sokan komolyan veszik.A lapok se jöttek jobban,talán a ritmust találtam el.
Nade' hogy érem el,hogy mindig érezzem?Ehhez kellene a rutin,ugye? :)

Én úgy fogalmaztam meg másoknak(magamnak) akik estleg megkérdeznek 1-2dolgot ezzel kapcsolatban,hogy az egész póker egy 10.000db-os puzzle....amiben nem elég darabokat összerakni(bár úgy is látszanak részletek)
Az egész kép kell,hogy tudd élvzezni,pénzt keresni vele és összességében "minden" a helyén legyen.Az Én képemben a BR az egyik sarkos darabja volt a 10k-nak és innen kezdtem el kirakni....Gondolom az 'idősebbek' emlékeznek rá,hogy jó pár db mindig eltünt valahol a lakásban és csak hónapok múltán akadtunk rá egyre,amit beillesztettünk a helyére.Csak hát még így is hijja volt a képnek....Valaki lassabban találja meg ezeket,eggyesek soha!Ezért mondják a pókerre is,hogy örökké figyelni,keresni kell az apróbb informácciókat...
Bizonyos képrészletek azonnal kirakhatóak....Ez vagy Te,a laptopod,a szék amin ülsz.... lehetőség arra,hogy megcsináld amit szeretnél!Akikről olvastál,hallottál,hogy...."első depozásra megváltottam a világot"....igen vannak sokan és erre mondatra majd jöhet is 1-2hsz,hogy igen Én megcsináltam...Én is...De Sokkal Többen Nem!!Akik nem írnak majd,mert csak depoznak,depoznak...:) Talán kicsit ironikus amit írtam,de nekem a póker ezt jelenti!Mindezt iszonyúan nehéz kezelni és hónapok,évek alatt lehet csak lépegetni felfelé....De itt a Többiektől minden segitséget megkapsz amit lehet és ez is egy nagyon fontos része a 10k-nak!
Amiket az elöző hsz-ben írtam szerintem (Nekem) fontos alapjai voltak az indulásnak és,hogy idáig "eljutottam".....Hogy meddig....Nagyon,Nagyon hiányos még az én képem is ;( De...talán egyszer:)Tudom ez most Rajtad nem "segit" de talán ha már ott tartasz eszedbe jut amit írtam.
Egy kis plusz motivácciót is adjak már a fenébe is....Már nem kell reggel kellnem,hogy bemenjek gályázni :)

Sok sikert!

DawiC
Válasz Krinyó kommentjére
2009. ápr. 5. 21:36

Ahogy hazajöttem Balatonról,egyből meg is támadtam a bossos microtétes fiúkat. :)
És széles vigyorral konstatáltam,hogy egy kicsit nagyobb koncentrációval és a session előtt átolvasva a tanácsaitokat elkezdtem pont ugyan azokkal a statokkal játszani amiket írtatok.
22/17 , att to steal 23 , 3bet:4.42 , WTSD:24 , W$SD:64.41
(Az nem baj,hogy Fold BB to steal 92.31 , Fold SB to steal 85.71?)
Ez az utolsó 1000 hand alapján.És a legmókásabb,hogy nyerek! :)
Eltűntek a hatalmas ingadozások,szépen lassan hozom vissza a buktámat.
Szóval külön köszönet azoknak akik számokkal is próbáltak segíteni.

Romsy
Válasz DawiC kommentjére
2009. ápr. 5. 21:50

hogy a viharba csináltál 22/17-es statot 23-as steallel és 0 vakvédéssel?

DawiC
Válasz Romsy kommentjére
2009. ápr. 5. 22:05

22/15.Elnéztem,bocsánat.A 2. sessionben lett 22/17,mikor próbáltam jobban odafigyelni rá (kb 500 hand).
Összesítve 22/15,de a többi adat amit írtam helyes.
Vakjaimat jobban kéne védeni?Egyelőre úgy vagyok vele,hogy inkább vigye el,lap nélkül nem veszekszem.Nehogy beleszaladjak valamibe,úgyis visszalopom.
Vagy kezdek átesni a ló túloldalára?

Romsy
Válasz DawiC kommentjére
2009. ápr. 5. 22:16

Position statsot nyomd fel, akkor többet tudok mondani.

PT-ben positionnál találod meg, HM-ben pedig a reportnál bal fölül az overallt állítsd át positionsre.

DawiC
Válasz Romsy kommentjére
2009. ápr. 5. 22:41

Position statsot nyomd fel, akkor többet tudok mondani.

PT-ben positionnál találod meg, HM-ben pedig a reportnál bal fölül az overallt állítsd át positionsre.

Nem tudom mennyire szabad linkelni,de felraktam ide:
http://www.kepx.info/files/oeqtide9sbjf9xq2ipi7.gif

Satukan
Válasz Romsy kommentjére
2009. ápr. 5. 22:42

Gratu! Ez már szebben néz ki. A 23 stealt egy picit növelheted még, főleg ilyen pfr mellett. Kulcsszó a hátsó pozíció. SB-n, BB-n is szerintem jók a statok, legalábbis nekem is közel ennyi, tartani kevés lappal érdemes, prémium lapokkal meg resteal.

Romsy
Válasz Satukan kommentjére
2009. ápr. 5. 22:48

SB-ről ne egészíts kb semmivel.

Élő ügyfélszolgálat