Szia!
Egy kicsit száraz lesz amit írok ;(Pont az a lényeg,hogy ezt csak úgy tudod meg ha sokkal több lejátszott HH mintád lesz.De ehez tolnod kell nap mint nap,Sokat!!!
-Ha elfogy a BR,akkor magas a tét!
-Estleg mert buktál X beülöt...a megpróbálom "visszhozni" feljebb,eszedbe jut!!!
-Ha a lo tét is magas,akkor depozni kell Még többet,mert így csak az idődet pocsékolod!
-Ha most nincs rá pénzed,akkor addig "szünet"
-SH-ra 4asztal min 40buy-in
Bocsi ha "kiábránditónak" tünt amit írtam,de ezt csak így lehet!!
Ha ezeket minimum megfogadod,akkor azt mindenképp elkerülöd,hogy az a pénz amit eddig rászántál az kárba vész,az időröl nem is beszélve!
Ja és folyamatosan Tanulni!!!!
Üdv,Krinyó
arra gondolsz, hogy NL5-re 200$ BR kellene?
Őszintén szólva örülök,hogy ilyen "szárazon" írtál.Az a baj,hogy mindenhol a sikertörténeteket lehet látni.Mindenhol csak arról megy a fecsegés,hogy "első depozásra megváltottam a világot".Aztán nem érti az ember,hogy neki miért nem megy.Tanul a hülyéje és látszólag nincs semmi eredménye.Így elég nehéz...
De örülök,hogy leírtad ezeket,úgy látszik nem csak nekem nehéz elkezdeni.Úgy írtad,mintha egy receptet írtál volna,és mint tudjuk ha recept van,él a probléma is. :)
Már csak az a kérdés,hogy vajon hol húzom meg a határt?Mi az az összeg amin ha túllép az ember akkor tudja,hogy neki fölösleges ezzel foglalkozni?
Na mindegy,majd meglátjuk hogy mi lesz.
Most pl. játszottam egy 2 órás sessiont és sikerült 3-4 beülő plusszban kiszállnom.A játékom nagyon nem változhatott (bár még sajnos nem tudok ugyan úgy lejátszani 2 különböző sessiont).Lehet,hogy este több a komolytalan játékos,dehát 4 dolláros beülővel amúgy se nagyon hiszem hogy túl sokan komolyan veszik.A lapok se jöttek jobban,talán a ritmust találtam el.
Nade' hogy érem el,hogy mindig érezzem?Ehhez kellene a rutin,ugye? :)
Ahogy hazajöttem Balatonról,egyből meg is támadtam a bossos microtétes fiúkat. :)
És széles vigyorral konstatáltam,hogy egy kicsit nagyobb koncentrációval és a session előtt átolvasva a tanácsaitokat elkezdtem pont ugyan azokkal a statokkal játszani amiket írtatok.
22/17 , att to steal 23 , 3bet:4.42 , WTSD:24 , W$SD:64.41
(Az nem baj,hogy Fold BB to steal 92.31 , Fold SB to steal 85.71?)
Ez az utolsó 1000 hand alapján.És a legmókásabb,hogy nyerek! :)
Eltűntek a hatalmas ingadozások,szépen lassan hozom vissza a buktámat.
Szóval külön köszönet azoknak akik számokkal is próbáltak segíteni.
hogy a viharba csináltál 22/17-es statot 23-as steallel és 0 vakvédéssel?
22/15.Elnéztem,bocsánat.A 2. sessionben lett 22/17,mikor próbáltam jobban odafigyelni rá (kb 500 hand).
Összesítve 22/15,de a többi adat amit írtam helyes.
Vakjaimat jobban kéne védeni?Egyelőre úgy vagyok vele,hogy inkább vigye el,lap nélkül nem veszekszem.Nehogy beleszaladjak valamibe,úgyis visszalopom.
Vagy kezdek átesni a ló túloldalára?
Position statsot nyomd fel, akkor többet tudok mondani.
PT-ben positionnál találod meg, HM-ben pedig a reportnál bal fölül az overallt állítsd át positionsre.
Position statsot nyomd fel, akkor többet tudok mondani.
PT-ben positionnál találod meg, HM-ben pedig a reportnál bal fölül az overallt állítsd át positionsre.
Gratu! Ez már szebben néz ki. A 23 stealt egy picit növelheted még, főleg ilyen pfr mellett. Kulcsszó a hátsó pozíció. SB-n, BB-n is szerintem jók a statok, legalábbis nekem is közel ennyi, tartani kevés lappal érdemes, prémium lapokkal meg resteal.
SB-ről ne egészíts kb semmivel.