SB-ről ne egészíts kb semmivel.
ritkán talál el
ritkán talál el
ás, feljebb
Tessék itt egy nem sikerstory :)
50$-t feltöltöttem everestre és elkezdtem a legalacsonyabb téten játszani...zavart a nagy ingadozás, feljebb léptem NL10re (egyszerre 4 full ring asz talon)..eljutottam 298$ig..ha megvan a 300, lekérek egy százast..és soha nem lett meg...jött egy bad beat, majd gyorsan vissza akartam nyerni, aminek az lett a vége, hogy elbuktam az egész bankrollom...
tanulság: full ring asztalon TAG játékkal sokkal kisebb az ingadozás, kezdésként érdemes azt játszani..nagyon komolyan el kell felejteni azt, hogy gyorsan visszaszerezd a pénzed, mert jó esetben minimális plusszhoz, vagy nullszaldóhoz vezet, rosszabb (gyakoribb esetben) nagyon -EV..
....azóta feltöltöttem 400$-t és áttértem MTT-kre...van egy új gépem és tudtam finanszirozni a nyaram (remélem most is összejön :)
----------------
Bocsesz a hozzászólás ciméért, azt nem lehet utolag modositani es veletlenul "odafirkaltam"
Régebben csináltam én is ilyen kis kalandokat, hogy buktam a biztonságos limitemen (nl50) akkor mentem nagyobb limitre azzal a címszóval, hogy visszanyerem. Aha, persze....néha visszajött valamicske, de többször hagytam ott sok-sok lóvét.
szerintem túl sok a pofázás a statokról, már komolyan. ok, hogy ez egy könnyebb módja annak, hogy hogyan javítsunk a játékunkon, de könyörgöm, mi a franc van már?
játsszál érzésből. nekem csak ennyi tűnt fel, hogy írod, hogy "már így is megerőszakoltam a jól megszokott játékomat" hát ne erőszakold meg!
játszd a saját játékodat, és jó egy év rendszeres játékkal ki fog forrani a stílusod. úristen, ha engem totál kezdőként ilyen százalékokkal meg számokkal basztattak volna már rég nem pókereznék. én is próbáltam a grindelést NL5ön feszes ABC pókerrel, de hát könyörgöm. egy hét után felfordult a gyomrom, és még csak nem is volt oylan nyereséges ez a stílus.
na ez volt az egyik énem pár sör után.
a másik pedig egyszerűen az, hogy nem lehet szerintem ezt így csinálni, pár hónap póker után, már ezekkel a hudokkal széttömködni az agyát az embernek, amikor még alapvető skillek, readek, rutinok nem alakultak ki. nem tudom megfogalmazni, de ami nagyon nem tetszik nekem az az, hogy akkor most beírja a srác, hogy na akkor itt van most nyomtam egy sessiont ezekkel a statokkal. de hát ez egyáltalán nem ennyi.. és akko rhú de jó most kellene jönnie a várt növekedésnek. hát szerintem nem ennyire egyszerű a történet.
minél többet kell játszani, és hagyni kialakulni az egyedi stílust. azon csiszolni, amit mondtál, hogy van neked egyedi stílusod, csak megerőszakoltad magad. miért??? mert itt azt olvastad, hogy 22/18 ????? ???
jó bocs mindenkitől ezért a kirohanásért, de nekem annyira nem erről szól a póker, és pláne nem a kezdeti fázisban szólt erről. akkor nem is értettem ezeket a statokat. most már értem, de használni ilyen segédprogikat az életben nem fogok. nehogy már a játék lelkét vegyük el...
:D
lényeg a lényeg, én nem leszek pro vagy semi-pro pokeres, azt aláírom, hogy nekik szükséges és elengedhetetlen vmi segédprogi, de annak, aki pár hónapja játszik, szerintem csak ront inkább, mint segít. ilyen hülye korlátok közé szorítja az embert, és nem engedi, hogy igazán tanuljon.
höh.
^^^^^ Lol
audiosultan 4 prez!
szívből szólt :D
szívből szólt :D