Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > --!! Segítsetek,mi a baj a játékommal?! !!--

attiati
Válasz audiosultan kommentjére
2009. ápr. 6. 16:04

hát az biztos.
de kicsit komikus is egy nap távlatából:D

Pedig igaz, NL5-ön limpelni kell, overbetelni...stb. Ezzel sikerült 10 feletti BB/100-at hoznom 60k hand alatt. De már lehet nem lenne hozzá türelmem újra, pedig órabérben is jóval eredményesebb voltam, mint NL10-en.
Ma is igyál meg pár sört, és dejavu érzésed lesz :)

DawiC
Válasz audiosultan kommentjére
2009. ápr. 6. 17:47

szerintem túl sok a pofázás a statokról, már komolyan. ok, hogy ez egy könnyebb módja annak, hogy hogyan javítsunk a játékunkon, de könyörgöm, mi a franc van már?
játsszál érzésből. nekem csak ennyi tűnt fel, hogy írod, hogy "már így is megerőszakoltam a jól megszokott játékomat" hát ne erőszakold meg!
játszd a saját játékodat, és jó egy év rendszeres játékkal ki fog forrani a stílusod. úristen, ha engem totál kezdőként ilyen százalékokkal meg számokkal basztattak volna már rég nem pókereznék. én is próbáltam a grindelést NL5ön feszes ABC pókerrel, de hát könyörgöm. egy hét után felfordult a gyomrom, és még csak nem is volt oylan nyereséges ez a stílus.

na ez volt az egyik énem pár sör után.

a másik pedig egyszerűen az, hogy nem lehet szerintem ezt így csinálni, pár hónap póker után, már ezekkel a hudokkal széttömködni az agyát az embernek, amikor még alapvető skillek, readek, rutinok nem alakultak ki. nem tudom megfogalmazni, de ami nagyon nem tetszik nekem az az, hogy akkor most beírja a srác, hogy na akkor itt van most nyomtam egy sessiont ezekkel a statokkal. de hát ez egyáltalán nem ennyi.. és akko rhú de jó most kellene jönnie a várt növekedésnek. hát szerintem nem ennyire egyszerű a történet.
minél többet kell játszani, és hagyni kialakulni az egyedi stílust. azon csiszolni, amit mondtál, hogy van neked egyedi stílusod, csak megerőszakoltad magad. miért??? mert itt azt olvastad, hogy 22/18 ????? ???

jó bocs mindenkitől ezért a kirohanásért, de nekem annyira nem erről szól a póker, és pláne nem a kezdeti fázisban szólt erről. akkor nem is értettem ezeket a statokat. most már értem, de használni ilyen segédprogikat az életben nem fogok. nehogy már a játék lelkét vegyük el...

:D
lényeg a lényeg, én nem leszek pro vagy semi-pro pokeres, azt aláírom, hogy nekik szükséges és elengedhetetlen vmi segédprogi, de annak, aki pár hónapja játszik, szerintem csak ront inkább, mint segít. ilyen hülye korlátok közé szorítja az embert, és nem engedi, hogy igazán tanuljon.
höh.

Aranyos amit írsz. :)
Részben igazat is adok,de azt hozzáraknám hogy szerintem ez az online pokeres grindelés nem feltétlen a játék szépségéről szól főleg ezen a téten.Hanem a pénzkeresésről főként.(Persze,ha nem élvezi az ember akkor fölösleges ezzel foglalkozni és biztos nincs jövője a területen)
A HUDokról:
szerintem jobb minél előbb megismerkedni vele,ha zavarna a játékban akkor nyilván nem használnám.nehéz volt megszokni,de gondolom mindenki így volt ezzel.
A statokról:
azért másoltam be a statjaimat,mert reméltem hogy jó képet ad a játékomról (bár kicsi a minta,de látod még így is tudtak egy páran véleményt alkotni).a többiek szóltak,hogy min kéne változtatnom és mellé írtak statokat is,én megpróbáltam odafigyelni ezekre és úgy gondolom ráéreztem a helyes játékra.játék közbe nem érdeketek a saját statjaim,csak játszottam figyelve azokra amikre felhívták a figyelmem és közben összejöttek a statok is.azóta minden egyes sessionöm alatt sikerült legalább 3-4 beülő plusszban abbahagyni a játékot (szerintem ezt nevezhetjük "várt növekedésnek".én legalábbis örülök neki :) )
Gondolom nem volt megfelelő az eddigi stílusom ehhez a limithez.
A korlátokról meg annyit,hogy úgy néz ki ezen a téten ezt az "abc pokert" kell alkalmazni.Majd ha magasabb téten fogok játszani akkor elővehetem a saját stílusomat és ledönthetem a korlátokat :) De mindenképp kell tudni így is játszani szerintem.

tomcsenko
Válasz DawiC kommentjére
2010. dec. 30. 16:28

profi akarok leni..

Sziasztok..14 éves vagyok egyre obban érdekel a poker..több könyvet elolvastam kezdem érteni a bonyolultabb dolgokat,taktikákat valamit érzem hogy egyre jobb is vagyok....még 4 évem van addig hogy induljak egy versenyen..szeretnék addig még jobb játék lenni
legnagyobb nyeremény:2010 dec:haverokkal poker 5700ft beszálló 300ft.
lécci segítsetek hogy lehetnék jobb játékos..

tomcsenko
Válasz DawiC kommentjére
2010. dec. 30. 16:29

profi akarok lenni

Sziasztok..14 éves vagyok egyre obban érdekel a poker..több könyvet elolvastam kezdem érteni a bonyolultabb dolgokat,taktikákat valamit érzem hogy egyre jobb is vagyok....még 4 évem van addig hogy induljak egy versenyen..szeretnék addig még jobb játék lenni

JociBalboa
Válasz tomcsenko kommentjére
2010. dec. 30. 16:39

középsuliban figyelj oda arra amit a tanár mondd!

naggeri
2010. dec. 30. 16:39

de cukiiiiiii :)
egyébként mért lenne 4éved hogy indulj egy versenyen? kérj anyutól egy kis dellát, pattintsd fel pokerstars-ra, aztán kezdj el játszani legalacsonybb limiten mint ahogy mindenki izéé sokan kezdték.

ATM
2010. dec. 30. 17:19

Anya vagy apa nevén csinálnék MB és póker accountot és a freeroll+nl2 kombót erőltetném a kezdetekben.

Alessio
Válasz naggeri kommentjére
2010. dec. 30. 18:07

de cukiiiiiii :)
egyébként mért lenne 4éved hogy indulj egy versenyen? kérj anyutól egy kis dellát, pattintsd fel pokerstars-ra, aztán kezdj el játszani legalacsonybb limiten mint ahogy mindenki izéé sokan kezdték.

Persze ezt csak elméletben! Ki ne próbáld! :)

Élő ügyfélszolgálat