hát az biztos.
de kicsit komikus is egy nap távlatából:D
szerintem túl sok a pofázás a statokról, már komolyan. ok, hogy ez egy könnyebb módja annak, hogy hogyan javítsunk a játékunkon, de könyörgöm, mi a franc van már?
játsszál érzésből. nekem csak ennyi tűnt fel, hogy írod, hogy "már így is megerőszakoltam a jól megszokott játékomat" hát ne erőszakold meg!
játszd a saját játékodat, és jó egy év rendszeres játékkal ki fog forrani a stílusod. úristen, ha engem totál kezdőként ilyen százalékokkal meg számokkal basztattak volna már rég nem pókereznék. én is próbáltam a grindelést NL5ön feszes ABC pókerrel, de hát könyörgöm. egy hét után felfordult a gyomrom, és még csak nem is volt oylan nyereséges ez a stílus.
na ez volt az egyik énem pár sör után.
a másik pedig egyszerűen az, hogy nem lehet szerintem ezt így csinálni, pár hónap póker után, már ezekkel a hudokkal széttömködni az agyát az embernek, amikor még alapvető skillek, readek, rutinok nem alakultak ki. nem tudom megfogalmazni, de ami nagyon nem tetszik nekem az az, hogy akkor most beírja a srác, hogy na akkor itt van most nyomtam egy sessiont ezekkel a statokkal. de hát ez egyáltalán nem ennyi.. és akko rhú de jó most kellene jönnie a várt növekedésnek. hát szerintem nem ennyire egyszerű a történet.
minél többet kell játszani, és hagyni kialakulni az egyedi stílust. azon csiszolni, amit mondtál, hogy van neked egyedi stílusod, csak megerőszakoltad magad. miért??? mert itt azt olvastad, hogy 22/18 ????? ???
jó bocs mindenkitől ezért a kirohanásért, de nekem annyira nem erről szól a póker, és pláne nem a kezdeti fázisban szólt erről. akkor nem is értettem ezeket a statokat. most már értem, de használni ilyen segédprogikat az életben nem fogok. nehogy már a játék lelkét vegyük el...
:D
lényeg a lényeg, én nem leszek pro vagy semi-pro pokeres, azt aláírom, hogy nekik szükséges és elengedhetetlen vmi segédprogi, de annak, aki pár hónapja játszik, szerintem csak ront inkább, mint segít. ilyen hülye korlátok közé szorítja az embert, és nem engedi, hogy igazán tanuljon.
höh.
profi akarok leni..
Sziasztok..14 éves vagyok egyre obban érdekel a poker..több könyvet elolvastam kezdem érteni a bonyolultabb dolgokat,taktikákat valamit érzem hogy egyre jobb is vagyok....még 4 évem van addig hogy induljak egy versenyen..szeretnék addig még jobb játék lenni
legnagyobb nyeremény:2010 dec:haverokkal poker 5700ft beszálló 300ft.
lécci segítsetek hogy lehetnék jobb játékos..
profi akarok lenni
Sziasztok..14 éves vagyok egyre obban érdekel a poker..több könyvet elolvastam kezdem érteni a bonyolultabb dolgokat,taktikákat valamit érzem hogy egyre jobb is vagyok....még 4 évem van addig hogy induljak egy versenyen..szeretnék addig még jobb játék lenni
de cukiiiiiii :)
egyébként mért lenne 4éved hogy indulj egy versenyen? kérj anyutól egy kis dellát, pattintsd fel pokerstars-ra, aztán kezdj el játszani legalacsonybb limiten mint ahogy mindenki izéé sokan kezdték.