én tegnap vettem meg a Harrington első kötet, jó könyv SZERINTEM :D
én tegnap vettem meg a Harrington első kötet, jó könyv SZERINTEM :D
Szerinted az élőre és a netesre különböző könyvek kellhetnek? Érdekes gondolat...
Netre is?
Teljesen külön téma a netes és az élő verseny, az élőversenyen látod a másik arcát jobban ki tudod ismerni (testbeszéd stb...) a netes versenyek viszont sokkal kiszámíthatatlanabbak ott egy nickneven kívül mást nemigen látsz...
Szted nem? :eek:
Teljesen külön téma a netes és az élő verseny, az élőversenyen látod a másik arcát jobban ki tudod ismerni (testbeszéd stb...) a netes versenyek viszont sokkal kiszámíthatatlanabbak ott egy nickneven kívül mást nemigen látsz...
Polacheck nyitott egy topikot google book szolgáltatásához.
Ott fent vannak Harrington versenystratégia könyvei magyarul.
csak még nem tudom egyelőre, hogy lehet őket letölteni (mármint nem manuális módszerrel)
jó ez az egyvelék topik :)
Hát most is pont az történt amiről az előbb beszéltem... Expekten indultam versenyen 6000$os rebuyon, 58. lettem DE kísértetiesen hasonlított az eddigi versenyekre: Mikor maradtunk olyan 90en onnantól kezdve semmi megjátszható értelmes lap nem jött szinte semmi, mikor eldobtam mindig ugyebár jött a flop és még a dobott lapjaimból sem jött volna ki semmi. Azonban másoknak úgy jöttek a fullok, sorok, drillek, kézbe figurák mint a huzat de ez sajnos velem mindig így van egyszerűen az a bizonyos idő után semmi nem jön, de hiába próbálnék blöffölni ha a másiknak ott figura drill meg pár és sorolhatnám...