Esetleg valaki konkrét helyet tudna adni ahonnan le birom tölteni? Köszi előre is!
Pokerakademia.com - Zseton / Póker könyv | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
Úgy gondolom, ha ettől a játéktól pénzt remélsz akkor nem kell sajnálni a befektetést olyan dolgokra amiktől nyerő játékos lehetsz.
még csak két hete nyomom a pókert, nem vágok még mindent de nekem ász fullom volt az ellennek király fullja és elvitte a pénzt. nem nekem kellett volna nyernem? vagy nem vettem valamit figyelembe?
még csak két hete nyomom a pókert, nem vágok még mindent de nekem ász fullom volt az ellennek király fullja és elvitte a pénzt. nem nekem kellett volna nyernem? vagy nem vettem valamit figyelembe?
ez így elég kevés információ
Nézegettem én is ezeket a könyveket de konkrétan netes versenyekre nem tudom melyik lenne a legjobb...
Nézegettem én is ezeket a könyveket de konkrétan netes versenyekre nem tudom melyik lenne a legjobb...
Röpke idézet Harrington versenystartégia első kötetéből:
"4-3 példajáték:
Alaphelyzet: Egy egyasztalos online verseny kezdeti szakasza."
Nem fogsz pénzt kidobni, ha megveszed a könyveit. Még nem olvastam végig mind a hármat, de eddig mondhatnám azt, hogy meg fog felelni CSAK online játékra is. Nem foglalkozik jelekkel, arckifejezésekkel stb. (Vagy csak nekem nem jut eszembe most egy se.) Arra ott van például Joe Navarro: Olvasd le, foszd ki! című könyve, bár az szerintem még akkor is érdekes olvasmány, ha az ember nem akar soha élőben pókerezni. Kezdetnek vedd meg szerintem Harrington könyveit.