Banderas79
Válasz pindrokk kommentjére
2009. máj. 15. 13:01

Pokerakademia.com - Zseton / Póker könyv | Online poker, Rakeback, Póker bónusz

Úgy gondolom, ha ettől a játéktól pénzt remélsz akkor nem kell sajnálni a befektetést olyan dolgokra amiktől nyerő játékos lehetsz.

Enélkül szerintem nem is nagyon fog összejönni!

csalo01
Válasz csalo01 kommentjére
2009. máj. 16. 22:33

Dettó

Hát most is pont az történt amiről az előbb beszéltem... Expekten indultam versenyen 6000$os rebuyon, 58. lettem DE kísértetiesen hasonlított az eddigi versenyekre: Mikor maradtunk olyan 90en onnantól kezdve semmi megjátszható értelmes lap nem jött szinte semmi, mikor eldobtam mindig ugyebár jött a flop és még a dobott lapjaimból sem jött volna ki semmi. Azonban másoknak úgy jöttek a fullok, sorok, drillek, kézbe figurák mint a huzat de ez sajnos velem mindig így van egyszerűen az a bizonyos idő után semmi nem jön, de hiába próbálnék blöffölni ha a másiknak ott figura drill meg pár és sorolhatnám...

Most is ugyanez történt csak annyiban különbözik hogy 30.-ként estem ki a 6000$oson.

titcar
2009. máj. 17. 3:13

Most is ugyanez történt csak annyiban különbözik hogy 30.-ként estem ki a 6000$oson.

mindig a többieknek van jó lapja :( csalnak a termek nem kérdés :(

csalo01
Válasz titcar kommentjére
2009. máj. 17. 15:27

Jajj, ha talán kicsit jobban értelmeznéd azt amit előzőleg írtam akkor nem erre gondolnál, hanem ezzel azt akartam mondani hogy befeszülök + nem jön semmi játszható lap csak nagy ritkán. Egy szóval nem mondtam, hogy csalnak a termek. Ülj le, egyes! :)

ekryn
2009. jún. 24. 12:36

nl50

szerintetek mi lehet a gond? mitol lehet ilyen gyenge a jatekom :<
Linkelem a holdem manager statokat, probaltam minel tobbet rapreselni.

SH asztalokon jatszok, ez alatt a 40k hands alatt mondjuk sokat jatszottam egyszerre 9asztalon is, de nem azt ereztem gondnak.

biginho
2009. aug. 4. 17:14

Mi a véleményetek a casineto.net póker oldalról?Egyáltalán hallottatok e róla?

plastikman0
Válasz ekryn kommentjére
2009. aug. 4. 17:22

szerintetek mi lehet a gond? mitol lehet ilyen gyenge a jatekom :<
Linkelem a holdem manager statokat, probaltam minel tobbet rapreselni.

SH asztalokon jatszok, ez alatt a 40k hands alatt mondjuk sokat jatszottam egyszerre 9asztalon is, de nem azt ereztem gondnak.

én nem értek a statokhoz annyira, de egyből le lehetvágni hogy slowplayelsz...

az agressziód a béke s*gg* alatt, magas c/r flop cbet 47% ilyen alacsony értéket még senkinél nem láttam ezek előtt, én amikor úgy gondoltam nagyon kveset cbeteltem és megnéztem utána akkor volt 60% körül...

steal from BTN is kicsinek tűnik szerintem és a 13% CC is lehet sok...

még1szer én nem értek hozzá, de nekem ez jön le ... csak ha érdekel...

plastikman0
Válasz biginho kommentjére
2009. aug. 4. 17:24

Mi a véleményetek a casineto.net póker oldalról?Egyáltalán hallottatok e róla?

öszintén? :D freerollozni biztos jó, pár napig játszottam ott amikor nem volt pénzem online, rengetegszer kifagyott a szerver... nem hinném hogy sokáig fog élni és biztosnágos ott pénzt tárolni....

biginho
Válasz plastikman0 kommentjére
2009. aug. 4. 17:32

Szerintem is elég gagyi az oldal!Vasárnap 4 óra játék után leállították az 1000$ gtd. versenyt.Nem voltam kiakadva!!És állítólag a pénzt is csak egy hónap után utalják!Pfff....Bár ebből nemtom mi igaz.

Gammer
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. aug. 8. 12:02

Esélyek

Sziasztok! Nemrég kezdtem pókerezni, zöldfülű vagyok még a témában.
Felvetődött bennem egy kérdés...
6 fős asztalhoz leül egy 5 tagú csapat. Közös pénzzel játsszanak, a betét és a végső nyeremény vagy bukás is közös. Nem játszanak össze, csupán a pénzt osztják, így 6. (társaságon kívüli) játékos esélyeit nem rontják le.
Ez az 5 fős társaság így mennyivel növeli az esélyét a nyerésre? 1:5?
Etikus ez vajon?

THX a válaszért!

Élő ügyfélszolgálat