Pokerakademia.com - Zseton / Póker könyv | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
Úgy gondolom, ha ettől a játéktól pénzt remélsz akkor nem kell sajnálni a befektetést olyan dolgokra amiktől nyerő játékos lehetsz.
Dettó
Hát most is pont az történt amiről az előbb beszéltem... Expekten indultam versenyen 6000$os rebuyon, 58. lettem DE kísértetiesen hasonlított az eddigi versenyekre: Mikor maradtunk olyan 90en onnantól kezdve semmi megjátszható értelmes lap nem jött szinte semmi, mikor eldobtam mindig ugyebár jött a flop és még a dobott lapjaimból sem jött volna ki semmi. Azonban másoknak úgy jöttek a fullok, sorok, drillek, kézbe figurák mint a huzat de ez sajnos velem mindig így van egyszerűen az a bizonyos idő után semmi nem jön, de hiába próbálnék blöffölni ha a másiknak ott figura drill meg pár és sorolhatnám...
Most is ugyanez történt csak annyiban különbözik hogy 30.-ként estem ki a 6000$oson.
Jajj, ha talán kicsit jobban értelmeznéd azt amit előzőleg írtam akkor nem erre gondolnál, hanem ezzel azt akartam mondani hogy befeszülök + nem jön semmi játszható lap csak nagy ritkán. Egy szóval nem mondtam, hogy csalnak a termek. Ülj le, egyes! :)
nl50
szerintetek mi lehet a gond? mitol lehet ilyen gyenge a jatekom :<
Linkelem a holdem manager statokat, probaltam minel tobbet rapreselni.
SH asztalokon jatszok, ez alatt a 40k hands alatt mondjuk sokat jatszottam egyszerre 9asztalon is, de nem azt ereztem gondnak.
Mi a véleményetek a casineto.net póker oldalról?Egyáltalán hallottatok e róla?
szerintetek mi lehet a gond? mitol lehet ilyen gyenge a jatekom :<
Linkelem a holdem manager statokat, probaltam minel tobbet rapreselni.
SH asztalokon jatszok, ez alatt a 40k hands alatt mondjuk sokat jatszottam egyszerre 9asztalon is, de nem azt ereztem gondnak.
Mi a véleményetek a casineto.net póker oldalról?Egyáltalán hallottatok e róla?
Szerintem is elég gagyi az oldal!Vasárnap 4 óra játék után leállították az 1000$ gtd. versenyt.Nem voltam kiakadva!!És állítólag a pénzt is csak egy hónap után utalják!Pfff....Bár ebből nemtom mi igaz.
Esélyek
Sziasztok! Nemrég kezdtem pókerezni, zöldfülű vagyok még a témában.
Felvetődött bennem egy kérdés...
6 fős asztalhoz leül egy 5 tagú csapat. Közös pénzzel játsszanak, a betét és a végső nyeremény vagy bukás is közös. Nem játszanak össze, csupán a pénzt osztják, így 6. (társaságon kívüli) játékos esélyeit nem rontják le.
Ez az 5 fős társaság így mennyivel növeli az esélyét a nyerésre? 1:5?
Etikus ez vajon?
THX a válaszért!