Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Vitaindító: Lehet-e valaki stabil nyerő játékos segédszoftverek nélkül?

R1per2
Válasz danfiu kommentjére
2013. febr. 4. 19:11

Szerintem a segédszoftverek a játékunk fejlesztését segítik elsősorban. Tehát a tanulás egyik fontos eszköze, nem pedig ellenfél lapját megmutató szoftver. A hand readinghez nem szükséges óriási adatbázis, elég csak pár megmozdulása villainnek, hogy bejelölhessük passzívnak, agresszívnak, lazának, feszesnek. Ezeken túl a board textúra és licitmenet alapján dönt az ember, nem a HUD statok %-ai alapján.
Annyit érzékel az ember, ha HUD-hoz szokott, hogy ellustult. Rájön, hogy az ellenfelek bejelölgetése, noteolása plusz energiát igényel.
Cake-n sokáig nem adtak ki hh-ban neveket, ezért nem tudtál másokról kezeket gyűjteni, csak magadat vizsgáltad. Ennek ellenére simán lehetett sokasztalozni nyerőként minden gond nélkül, pár session után már szépen be voltak jelölve az ellenfelek halacskáknak, cápákna, szikláknak, bikáknak meg donkoknak.

lisztharmat
Válasz Atazzz kommentjére
2013. febr. 4. 19:12

Lehet, mint én, de én nem holdemben nyomulok, ott nélkülözhetetlen.

NovaTerra
2013. febr. 4. 19:15

Itt az akadémián van, volt egy cikk nl100fr legnagyobb nyerőről starsról, aki nem használ semmilyen szoftvert. Titcar talán emlékszik rá, ő emlékeim szerint hozzászólt a cikkhez és ismeri őt.

ZoliHUN
Válasz lisztharmat kommentjére
2013. febr. 4. 19:16

Lehet, mint én, de én nem holdemben nyomulok, ott nélkülözhetetlen.

Top HS MTT regek (holdem) között van jópár aki nem használ HUD-ot és tényleg a legjobbak között vannak nem csak a megnyert pénz alapján hanem a többi játékos és a különböző monitorozó oldalak alapján is!

Pat
2013. febr. 4. 19:20

Van olyan magyar MTT pronk, aki sok asztalozik és konzisztens (nagyon sok pénzt) nyerő hud nélkül. Bélabá egyik régebbi bejegyzése szerint külföldieknél is ez a helyzet nagy számban.

Tieru
Válasz lisztharmat kommentjére
2013. febr. 4. 19:23

Egy régebbi dc(?) videóban is azt magyarázta az arc, hogy sosem használ hudot, mert nem híve a sokasztalos játéknak, és szerinte a readek/jegyzetek sokkal többet érnek. Meg magasabb limiteken a regek úgyis erőteljesen balanszolják minden megmozdulásukat, ezért a puszta számok nem sokat jelentenek.

Jetysfaction
2013. febr. 4. 19:37

@erikkke: ez mennyi +t jelent, ha nem titok?

Illetve tapasztaltabbak, mit javasoltok? HM vs PT?

Tir-X
2013. febr. 4. 19:44

Hm szerintem sokkal jobb, én próbáltam már mindkettőt. De sztem nem fogsz egybehangzó véleményt hallani, a PT-sek a PT-t szeretik, a HM-esek a HM-et :)

Slynzor
2013. febr. 4. 19:45

Olyan, mint nőknél a vibrátor. Aki nem használt még, azt hiszi, hogy felesleges, aki használja, az nem tudja elképzelni nélküle az életét.

Atazzz
Válasz Slynzor kommentjére
2013. febr. 4. 19:53

gyönyörű hasonlat:')

Élő ügyfélszolgálat