[QUOTE=Tróger-Élet;496182]hmm, te miben nyomulsz amiben stabil nyerő vagy?[/QUOT
Omaha h/l mtt.
Terminal poker ugrik be hirtelen, de a témában jártasak majd kijavítanak :D
Én sh sng-t játszok leginkább és kb. 3 éve viszonylag stabilan nyeregetek (mármint rakebackel) de csak 1 éve használok HM2-t. Van olyan barátom aki szintén 1 éve használ HM1-et és kb. 3-4 éve stabil nyerő HU-ban és SH CG-ben (nl50-nl200). Szerintem sng-ben kisebb téteken az is elég ha a saját szinteden a nagyobb grinderekről megfigyelsz egy-két szokást vagy csak játszol érzésből és használod az erőt... !!! :)
a terminal poker egy érdekes terület :D a cash game oda-vissza verhető, az mtt részleg meg annyira turbo hogy szinte any2-val nyomja mindenki :D LOL minek ide hud?
a hudról egy észrevétel
vmikor december, stars, vasárnapi 11$ donkament, the name is storm
300as szint környékén átültettek egy másik asztalra, ahol 8-9 leosztás után utg+1 QQval emelek annak rendje s módja szerint 8700körüli stackel, amire jön egy 7500-8000 közötti allin co-ról és mindenki dob hozzám
a srácról pont ez a 8-9 handem volt és játszott egy sima 0/0-t, de! közben ment a face és egy haverom írta h neki meg van jelölve és van róla 150handje, ami alatt játszott egy elég masszív 3/3/0-t, a 3%os range a 99+ és az AK, de a tapasztalatom az ilyesmi versenyeken, h ez inkább JJ+ és AK
a lényeg h ha nem mondja, h mi a tapasztalata sima call, így azonban elgondolkoztam...
végül csak sikerült megadnom (és itt nem az a lényeg h jó volt-e a call v sem), hanem h a mutatásnál borított egy Q10s-t..:eek::confused: wtf?? jött a felkiáltás a face-en és nyertem
majd jött a szöveg a chatbe, h ez volt két órája a legjobb lapja..
ezzel csak azt akartam mondani, hogy a hud sokat segít, de a téttől függően irreális dolgokat is mutathat
én nem használok semmit, és amennyire lehet stabil vagyok. az instabilitásom pedig nem a segédszoftverek hiánya miatt van, hanem a százalékos nyerési esélyek reciproka /downswing/ okozta tréfákból adódik. ritkábban a mentális állapotom, vagy a fizikális /betegség stb./ okozhat némi nehézséget. :)
Én sem használtam még soha hud-ot és most már tényleg érdekelne a többség véleménye!!!
Fél lábbal is lehet hegyet mászni.
Biztos lehetsz sikeres HUD nélkül is, csak keményebb dió.
Fél lábbal is lehet hegyet mászni.
Biztos lehetsz sikeres HUD nélkül is, csak keményebb dió.