Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Vitaindító: Lehet-e valaki stabil nyerő játékos segédszoftverek nélkül?

lisztharmat
Válasz lisztharmat kommentjére
2013. febr. 6. 0:37

[QUOTE=Tróger-Élet;496182]hmm, te miben nyomulsz amiben stabil nyerő vagy?[/QUOT

Omaha h/l mtt.

Kipróbáltam a HM-et, de csak zavart.
gl

GoodGame
Válasz Koszka9999 kommentjére
2013. febr. 6. 8:42

Terminal poker ugrik be hirtelen, de a témában jártasak majd kijavítanak :D

Terminal póker nem tiltja a HUDot, egyszerűen csak nem ment handeket és minden meg van oldva... Nincsen chat, nincs játékosjelölés és az utolsó 10 handet lehet csak visszanézni. Még az emelés mértékét sem lehet beírni :)), hanem csúszkával lehet beállítani, illetve van még egy másik lehetőség is, de az magyarázatra sem érdemes... Viszont éppen ezért parádés a mezőny, meg ugye a 100% körülire számolható visszatérítések feledtetik ezeket a kis bosszantó dolgokat :)

klagyi1
Válasz GoodGame kommentjére
2013. febr. 6. 10:27

Én sh sng-t játszok leginkább és kb. 3 éve viszonylag stabilan nyeregetek (mármint rakebackel) de csak 1 éve használok HM2-t. Van olyan barátom aki szintén 1 éve használ HM1-et és kb. 3-4 éve stabil nyerő HU-ban és SH CG-ben (nl50-nl200). Szerintem sng-ben kisebb téteken az is elég ha a saját szinteden a nagyobb grinderekről megfigyelsz egy-két szokást vagy csak játszol érzésből és használod az erőt... !!! :)

Romsy
Válasz Atazzz kommentjére
2013. febr. 6. 10:33
vadallat
2013. febr. 6. 10:53

a terminal poker egy érdekes terület :D a cash game oda-vissza verhető, az mtt részleg meg annyira turbo hogy szinte any2-val nyomja mindenki :D LOL minek ide hud?

imTheDoctor
2013. febr. 6. 11:13

a hudról egy észrevétel
vmikor december, stars, vasárnapi 11$ donkament, the name is storm
300as szint környékén átültettek egy másik asztalra, ahol 8-9 leosztás után utg+1 QQval emelek annak rendje s módja szerint 8700körüli stackel, amire jön egy 7500-8000 közötti allin co-ról és mindenki dob hozzám
a srácról pont ez a 8-9 handem volt és játszott egy sima 0/0-t, de! közben ment a face és egy haverom írta h neki meg van jelölve és van róla 150handje, ami alatt játszott egy elég masszív 3/3/0-t, a 3%os range a 99+ és az AK, de a tapasztalatom az ilyesmi versenyeken, h ez inkább JJ+ és AK
a lényeg h ha nem mondja, h mi a tapasztalata sima call, így azonban elgondolkoztam...
végül csak sikerült megadnom (és itt nem az a lényeg h jó volt-e a call v sem), hanem h a mutatásnál borított egy Q10s-t..:eek::confused: wtf?? jött a felkiáltás a face-en és nyertem
majd jött a szöveg a chatbe, h ez volt két órája a legjobb lapja..
ezzel csak azt akartam mondani, hogy a hud sokat segít, de a téttől függően irreális dolgokat is mutathat

kry
2013. febr. 6. 11:23

én nem használok semmit, és amennyire lehet stabil vagyok. az instabilitásom pedig nem a segédszoftverek hiánya miatt van, hanem a százalékos nyerési esélyek reciproka /downswing/ okozta tréfákból adódik. ritkábban a mentális állapotom, vagy a fizikális /betegség stb./ okozhat némi nehézséget. :)

suta
2013. febr. 6. 12:08

Én sem használtam még soha hud-ot és most már tényleg érdekelne a többség véleménye!!!

Maxxxika
2013. febr. 6. 12:16

Fél lábbal is lehet hegyet mászni.
Biztos lehetsz sikeres HUD nélkül is, csak keményebb dió.

klagyi1
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. febr. 6. 13:09

Fél lábbal is lehet hegyet mászni.
Biztos lehetsz sikeres HUD nélkül is, csak keményebb dió.

Ezzel teljesen egyetértek! :) Az alap kérdés nincs jól megfogalmazva... Lehet nyerni HUD nélkül is , csak HUD-al könnyebben és többet! Nagyban függ attól is a HUD szerepe hogy éppen mit játszol, mert pl. HU-ban gyorsan alkalmazkodhatsz az ellenfél stílusához segédprogi nélkül viszont rushban soha nem fogod tudni hogy miért kaptál már megint 4betet az arcodba! :)

Élő ügyfélszolgálat