Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Vitaindító: Lehet-e valaki stabil nyerő játékos segédszoftverek nélkül?

BelaKecske
Válasz Atazzz kommentjére
2013. febr. 4. 20:02

Bélabácsi írta annó, amikor a 3bb-shove range-t hasonlította össze a 4bb-shove range-el hm-ben vagy ilyesmi, h nagyon meglepődött, mikor megtudta, h nagy nyerő és általa is nagyra tartott mtt-sek-nek fingjuk nincs a hm-ről :)

lecso10
2013. febr. 4. 20:08

Kis tétes nagy mezőnyű mtt-n a verseny elején ide oda ültetnek, nem kapunk sok handet a többi játékosról, így itt lehet nélkülözni a hudot. Viszont később antés szakasz, majd itm bubble és utána, amikor már egyre több játékossal töltünk el egyre több időt az asztalnál, akkor viszont már biztosan van előnye!

lecso10
Válasz Slynzor kommentjére
2013. febr. 4. 20:12

Olyan, mint nőknél a vibrátor. Aki nem használt még, azt hiszi, hogy felesleges, aki használja, az nem tudja elképzelni nélküle az életét.

Ez nem igaz, bnőmnek régen megvettem, kipróbáltuk, de azt mondta,h ki is dobhatom felőle...

Slynzor
Válasz lecso10 kommentjére
2013. febr. 4. 20:19

Ez nem igaz, bnőmnek régen megvettem, kipróbáltuk, de azt mondta,h ki is dobhatom felőle...

Tűvibrátor eladó Nógrád - Építőanyag, gép, szerszám - TopApro.hu

Lehet egy fokkal kisebbet kellett volna venni :D

Jetysfaction
2013. febr. 4. 20:22

Köszi a válaszokat. Szép hasonlat :D

lecso10
Válasz Slynzor kommentjére
2013. febr. 4. 20:24

Tűvibrátor eladó Nógrád - Építőanyag, gép, szerszám - TopApro.hu

Lehet egy fokkal kisebbet kellett volna venni :D

Off:

Erre a szitura van egy jó szólás mondás:

"Egy jó pi... aranyat ér, de egy jó fa.. megfizethetetlen!"
:D
On:

erikkke
Válasz Jetysfaction kommentjére
2013. febr. 4. 20:46

@erikkke: ez mennyi +t jelent, ha nem titok?

Illetve tapasztaltabbak, mit javasoltok? HM vs PT?

$ ban nem nyertem annyit de nyilván még a tudásom sem volt akkora mint most .

PTR4 sztem a legeslegjobb . nagyon sokat segít.

kisgatyas
2013. febr. 4. 21:35

A hm egy olyan segédeszköz ami egy +edget ad. Az aki nyerő hud nélkül az legálabb ugyanolyan vagy jobb nyerő lenne ha használna hudot.
Másik dolog, hogy meg kell tanulni jól használni, a rosszul értelmezett statok többet ártanak, mintha egyáltalan nem haszálnánk hudot.
Másik fontos alap koncepció, hogy amig a hud tendenciákat mutat, addig egy mutátás megmondja konkrétan hogyan játszik az ellenfél egy adott szituban. Egy read mindig többet ér mint a hud.
A hud megadja az alaphangot, és a játék közben szerzett readek azt finomitják.

jabyga
Válasz Jetysfaction kommentjére
2013. febr. 4. 22:04

@erikkke: ez mennyi +t jelent, ha nem titok?

Illetve tapasztaltabbak, mit javasoltok? HM vs PT?

Ha HM1 vs PT3, akkor egyértelműen HM!
Ha HM2 vs PT4, akkor én személy szerint a PT4-t preferálom, de csak azért, mert régebbi gépem van, és a PT minden gond nélkül fut, míg a HM2 zabálja a gépet.

qwertibie
2013. febr. 4. 23:24

adam001 (leggocoach) zoom500-at veri hud nélkül, ha jól tudom. és előtte 24 SH asztalozott hud nélkül #genius

Élő ügyfélszolgálat