Hali! PS utalás mehet. A könyv így 13$, ha postázni is kell, akkor 18$. DonGal a nick. Ha PS-en utaltál, akkor légyszi írj egy e-mailt az ejjelipokerarcaim@gmail.com címre, amiben megírod az adataid (küldési cím, számlázási cím, név, stb.), meg hogy milyen nickről utaltál.
Hálásan köszönöm előre is!
Szia Peti!
Skrill/Pokerstars utalás is kivitelezhető lehet a könyvért, vagy csak a banki utalás?
Huhh, az ne, jó hír :( Köszi, hogy szóltál, továbbítom a webesemnek! Remélem mielőbb megoldjuk!
kulfoldrol probalom megnyitni es timeoutol...
Megjelent!
A mai napon MEGJELENT az ÉJJELI PÓKERARCAIM című könyvem.
Megvásárolni a Kezdőlap - Gál Péter - Éjjeli pokerarcaim weboldalon lehet, vagy ha ez bármiért nem működne, akkor írj e-mailt az ejjelipokerarcaim@gmail.com címre.
A nyomtatott könyv ára 3490 Ft.
Köszönöm érdeklődésed, megrendelésed meg pláne! :)
Akkor várom, hogy megjöjjön! :cool:
Nekem már megjött. Még nyugtát is kaptam:)
Milyen a könyv csiga?
A felénél tartok. Tetszik,bár érezhető a nyelvezetén,h egy kezdő író tollábòl származik. Kissé csapongò,de jó sztorik vannak benne. A tartalomra nem panaszkodhatom. Olvastatja magát. Kaptam hozzá egy csinos kis sört is grátiszban:)
Igen, nem felejtettelek el :) Tettem mellé egy finom cseh sört is, hogy jobb legyen a kedv! :)
Remélem, hogy elnyeri a könyv a tetszésed!
Nekem már megjött. Még nyugtát is kaptam:)
E-book problémák
Hali!
Sajnos a megjelenés előtti este vettük észre, hogy az e-book mégsem olyan, amilyennek lennie kellene... Én nem szoktam e-bookot olvasni, vagyis csak tényleg nagyon ritkán. Nincs e-book olvasom se (mármint "kézi"), így kevésbé jártam körbe ezt a témát. Sajnálom, ez az én hibám.
Amit viszont tettem: gyorsan elküldtem egy másik szakinak, hogy oldja meg a gondot. Reméltem, hogy csütörtök estig meg is teszi. Nem sikerült neki. Beszéltem vele telefonon, azt mondta, hogy most Húsvétkor ő is pihen, így legelőbb kedden tud nekiállni.
Sűrű elnézést mindenkitől, akik e-bookra várnak. Ígérem, valahogy megoldjuk a gondot, és mielőbb Ti is megkapjátok!
Kellemes Húsvétot, ne igyatok sokat! :)
Az,hogy rossz az ebook még megemészthető,na de,hogy ne is igyanak sokat már kezd átlépni egy bizonyos határt:)