Póker Fórum Archívum > Könyvek > Éjjeli Pókerarcaim - 12 év a pókeres éjszakában

DonGal
Válasz rockett kommentjére
2019. ápr. 12. 9:37

Hali! PS utalás mehet. A könyv így 13$, ha postázni is kell, akkor 18$. DonGal a nick. Ha PS-en utaltál, akkor légyszi írj egy e-mailt az ejjelipokerarcaim@gmail.com címre, amiben megírod az adataid (küldési cím, számlázási cím, név, stb.), meg hogy milyen nickről utaltál.

Hálásan köszönöm előre is!

Szia Peti!
Skrill/Pokerstars utalás is kivitelezhető lehet a könyvért, vagy csak a banki utalás?

DonGal
Válasz knockout kommentjére
2019. ápr. 12. 9:38

Huhh, az ne, jó hír :( Köszi, hogy szóltál, továbbítom a webesemnek! Remélem mielőbb megoldjuk!

kulfoldrol probalom megnyitni es timeoutol...

DonGal
Válasz DonGal kommentjére
2019. ápr. 18. 10:42

Megjelent!

A mai napon MEGJELENT az ÉJJELI PÓKERARCAIM című könyvem.

Megvásárolni a Kezdőlap - Gál Péter - Éjjeli pokerarcaim weboldalon lehet, vagy ha ez bármiért nem működne, akkor írj e-mailt az ejjelipokerarcaim@gmail.com címre.

A nyomtatott könyv ára 3490 Ft.

Köszönöm érdeklődésed, megrendelésed meg pláne! :)

rockett
2019. ápr. 19. 10:47

Akkor várom, hogy megjöjjön! :cool:

csiga19794
2019. ápr. 19. 16:45

Nekem már megjött. Még nyugtát is kaptam:)

szroli
2019. ápr. 19. 21:28

Milyen a könyv csiga?

csiga19794
2019. ápr. 20. 9:13

A felénél tartok. Tetszik,bár érezhető a nyelvezetén,h egy kezdő író tollábòl származik. Kissé csapongò,de jó sztorik vannak benne. A tartalomra nem panaszkodhatom. Olvastatja magát. Kaptam hozzá egy csinos kis sört is grátiszban:)

DonGal
Válasz csiga19794 kommentjére
2019. ápr. 20. 9:28

Igen, nem felejtettelek el :) Tettem mellé egy finom cseh sört is, hogy jobb legyen a kedv! :)

Remélem, hogy elnyeri a könyv a tetszésed!

Nekem már megjött. Még nyugtát is kaptam:)

DonGal
2019. ápr. 20. 9:32

E-book problémák

Hali!

Sajnos a megjelenés előtti este vettük észre, hogy az e-book mégsem olyan, amilyennek lennie kellene... Én nem szoktam e-bookot olvasni, vagyis csak tényleg nagyon ritkán. Nincs e-book olvasom se (mármint "kézi"), így kevésbé jártam körbe ezt a témát. Sajnálom, ez az én hibám.

Amit viszont tettem: gyorsan elküldtem egy másik szakinak, hogy oldja meg a gondot. Reméltem, hogy csütörtök estig meg is teszi. Nem sikerült neki. Beszéltem vele telefonon, azt mondta, hogy most Húsvétkor ő is pihen, így legelőbb kedden tud nekiállni.

Sűrű elnézést mindenkitől, akik e-bookra várnak. Ígérem, valahogy megoldjuk a gondot, és mielőbb Ti is megkapjátok!

Kellemes Húsvétot, ne igyatok sokat! :)

csiga19794
2019. ápr. 20. 15:00

Az,hogy rossz az ebook még megemészthető,na de,hogy ne is igyanak sokat már kezd átlépni egy bizonyos határt:)

Élő ügyfélszolgálat