Igen, ez ilyen, flipet futunk folyamat! :D
Amikor el megy valamerre az ember össze dől a világ.
De ha pénzel érünk haza az természetesen nagyon jó mindegyiknek.
Az a lényeg,hogy így legalább nem unalmas az élet. Még jó,hogy vannak.
Mit is kezdenénk nélkülük?
Asszony nélkül szürke az élet, de most szerencséje volt, zöld utat adott, viszont ki kellene ütnöm Pétert. Lehet nem otthon alszok..... :)
Akkor már minden adott! De egy picit sem szeretném elvenni a kedved azzal, hogy azt mondom, nem fogom könnyen adni a bőröm! :)
Asszony nélkül szürke az élet, de most szerencséje volt, zöld utat adott, viszont ki kellene ütnöm Pétert. Lehet nem otthon alszok..... :)
Azért a vér díjért harcoljanak is meg.
Köszönöm Péter a játékot, meg a személyes találkozást. Jól éreztem magam, nagyszerű volt ennyi év után asztalhoz ülni ismét. Remélem folytatódik még. Köszönöm szépen.
Kik tudtak el menni játszani?
Én is köszi, hogy jöttél! Jó kis társaság és játék volt! Remélem, még találkozunk majd! :)
Köszönöm Péter a játékot, meg a személyes találkozást. Jól éreztem magam, nagyszerű volt ennyi év után asztalhoz ülni ismét. Remélem folytatódik még. Köszönöm szépen.
Rendelés gondok
Sziasztok!
Sajnos úgy tűnik, hogy a technikának is melege van. Pár rendelés nem érkezett meg hozzám, vagyis csak most, kicsit megkésve. Így arra kérnék mindenkit, aki rendel a Kezdőlap - Gál Péter - Éjjeli pokerarcaim weboldalon, és EGY NAPON BELÜL nem kap válasz e-mailt (ami tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat), akkor írjon nekem az ejjelipokerarcaim@gmail.com - ra!
Köszönöm és elnézést!
Szép napot!
Ajándék!
Elfogadnál tőlem egy finom Vesztergombi Királylányt? Kattints a facebook postra ;)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2884515584923998&set=gm.2427835930834630&type=3&theater&ifg=1
Szép napot!