Póker Fórum Archívum > Könyvek > Éjjeli Pókerarcaim - 12 év a pókeres éjszakában

DonGal
Válasz szroli kommentjére
2019. jún. 5. 17:24

Igen, ez ilyen, flipet futunk folyamat! :D

Amikor el megy valamerre az ember össze dől a világ.
De ha pénzel érünk haza az természetesen nagyon jó mindegyiknek.

szroli
Válasz DonGal kommentjére
2019. jún. 5. 19:23

Az a lényeg,hogy így legalább nem unalmas az élet. Még jó,hogy vannak.
Mit is kezdenénk nélkülük?

vikar7718
2019. jún. 5. 19:41

Asszony nélkül szürke az élet, de most szerencséje volt, zöld utat adott, viszont ki kellene ütnöm Pétert. Lehet nem otthon alszok..... :)

DonGal
Válasz vikar7718 kommentjére
2019. jún. 6. 12:56

Akkor már minden adott! De egy picit sem szeretném elvenni a kedved azzal, hogy azt mondom, nem fogom könnyen adni a bőröm! :)

Asszony nélkül szürke az élet, de most szerencséje volt, zöld utat adott, viszont ki kellene ütnöm Pétert. Lehet nem otthon alszok..... :)

szroli
2019. jún. 6. 19:25

Azért a vér díjért harcoljanak is meg.

vikar7718
2019. jún. 9. 21:46

Köszönöm Péter a játékot, meg a személyes találkozást. Jól éreztem magam, nagyszerű volt ennyi év után asztalhoz ülni ismét. Remélem folytatódik még. Köszönöm szépen.

szroli
2019. jún. 10. 6:04

Kik tudtak el menni játszani?

DonGal
Válasz vikar7718 kommentjére
2019. jún. 10. 11:05

Én is köszi, hogy jöttél! Jó kis társaság és játék volt! Remélem, még találkozunk majd! :)

Köszönöm Péter a játékot, meg a személyes találkozást. Jól éreztem magam, nagyszerű volt ennyi év után asztalhoz ülni ismét. Remélem folytatódik még. Köszönöm szépen.

DonGal
2019. jún. 27. 10:28

Rendelés gondok

Sziasztok!

Sajnos úgy tűnik, hogy a technikának is melege van. Pár rendelés nem érkezett meg hozzám, vagyis csak most, kicsit megkésve. Így arra kérnék mindenkit, aki rendel a Kezdőlap - Gál Péter - Éjjeli pokerarcaim weboldalon, és EGY NAPON BELÜL nem kap válasz e-mailt (ami tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat), akkor írjon nekem az ejjelipokerarcaim@gmail.com - ra!

Köszönöm és elnézést!

Szép napot!

DonGal
2019. júl. 28. 15:03

Ajándék!

Elfogadnál tőlem egy finom Vesztergombi Királylányt? Kattints a facebook postra ;)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2884515584923998&set=gm.2427835930834630&type=3&theater&ifg=1

Szép napot!

Élő ügyfélszolgálat