Jogos, bocsánat, hogy elnézést kérek! :)
Az,hogy rossz az ebook még megemészthető,na de,hogy ne is igyanak sokat már kezd átlépni egy bizonyos határt:)
E-book elkészült!
Jó hírem van, délután megkaptam az E-bookot! Aki már a múltban megrendelte, nekik el is küldtem!
Ha esetleg valaki kimaradt, kérlek, hogy jelezze! :)
Jó hírem van, délután megkaptam az E-bookot! Aki már a múltban megrendelte, nekik el is küldtem!
Ha esetleg valaki kimaradt, kérlek, hogy jelezze! :)
Orvosoltam ezt is, elnézést érte itt is! :)
Én nem találom, írok neked erről egy emailt.
Olvasói vélemény
Egyik kedves olvasóm írta az imént a véleményt:
" Szia Peti!
Amint megérkezett az ebook verzió, nem sokat porosodott, mielőtt kivégeztem ��
Köszi az élményt! Bár a pécsi közösséget nem ismertem, így is felidézett bennem egy rakás saját emléket - én Tatabánya és környékén élőztem az "aranykorban".
Külön öröm volt, amikor a saját ismerőseim köszöntek vissza egy-egy történetben. Topin, Szaki (Barbár), Bujti, vagy az egész országban "legendás hírű" Doki, Olajos (���� rá inkább csak utalás) és még néhányan.
A lelkesedésed a játék iránt magával ragadott, előhozta belőlem is A JÁTÉKOST, aki azért bevallom, néha figyelmen kívül marad az exploit, GTO, betsizing... világában. Köszönet ezért is ��
Tetszett, hogy igyekezted belecsempészni a személyes fejlődésed útját is és a végén "ki is szóltál" a sztorik mögül - önfejlesztés, miért fontos, hogy figyeljünk a környezetünkben élő emberekre, stb.
Szóval köszönöm az élményt még egyszer ��
Marci"
Hálásan köszönöm a véleményt!
Ha kedvet kaptál a könyvemhez, megrendelni itt tudod: www.ejjelipokerarcaim.hu
Olvasói vélemény
Az imént érkezett egy olvasói vélemény:
"Szia Peti!
Amint megérkezett az e-book verzió, nem sokat porosodott, mielőtt kivégeztem :)
Köszi az élményt! Bár a pécsi közösséget nem ismertem, így is felidézett bennem egy rakás saját emléket - én Tatabánya és környékén élőztem az "aranykorban".
Külön öröm volt, mikor saját ismerőseim köszöntek vissza egy-egy történetben. Topin, Szaki (Barbár), Bujti, vagy az egész országban "legendás hírű" Doki, Olajos (:D :D rá inkább csak utalás van) és még néhányan.
A lelkesedésed a játék iránt magával ragadott, előhozta belőlem is A JÁTÉKOST, aki azért bevallom, néha figyelmen kívül marad az exploit, GTO, betsizeing... világában. Köszönet ezért is! :)
Tetszett, hogy igyekezted belecsempészni a személyes fejlődésed útját is és a végén "ki is szóltál" a sztorik mögül - önfejlesztés, miért fontos, hogy figyeljünk a környezetünkben élő emberekre, stb.
Szóval köszönöm az élményt mégegyszer! :)
Marci"
Nagyon örülök, hogy tetszett a könyvem, és hálásan köszönöm a véleményt!
Ha kedvet kaptál Te is a könyvhöz, itt tudod megrendelni: Kezdőlap - Gál Péter - Éjjeli pokerarcaim
Most értem a könyv végére. Itthon betegeskedem, kevés a sportfogadás/kaszinó is ma, úgyhogy befejeztem, meg félreraktam egy másik könyvet amit korábban elkezdtem. :)
Szóval:
Nekem összességében nagyon tetszett, szeretem az ilyen sztorizós olvasmányokat. Nem hibátlan írás (színflush? - 185. oldal), de biztos vagyok benne, hogy hihetetlen munka magadban feldolgozni 12 évet és papírra vetni élvezetes formában sokunknak ismeretlen szereplőkkel.
Tudom, hogy a könyv nem erről szólt, én szívesen olvasnék a póker utáni életről is. :)
Nagyon köszi a visszajelzést! És örülök, hogy tetszett!
Sajnos akad benne egy-két hiba, már én is találkoztam vele, vagy felhívták rá a figyelmem. Sűrű elnézést érte! Első könyv, volt és van mit tanulni... És jól látod, hatalmas munka volt összeszedni a fejezeteket, időrendbe tenni, és úgy megszerkeszteni, megírni, hogy élvezhető legyen. Nagyon sokan mondjátok, hogy sikerült! :)
Szerintem egy pókeres közegben élt embernek nincs olyan, hogy póker utáni élet... Csak kevésbé pókeres! :)
Most értem a könyv végére. Itthon betegeskedem, kevés a sportfogadás/kaszinó is ma, úgyhogy befejeztem, meg félreraktam egy másik könyvet amit korábban elkezdtem. :)
Szóval:
Nekem összességében nagyon tetszett, szeretem az ilyen sztorizós olvasmányokat. Nem hibátlan írás (színflush? - 185. oldal), de biztos vagyok benne, hogy hihetetlen munka magadban feldolgozni 12 évet és papírra vetni élvezetes formában sokunknak ismeretlen szereplőkkel.
Tudom, hogy a könyv nem erről szólt, én szívesen olvasnék a póker utáni életről is. :)
Szerintem egy pókeres közegben élt embernek nincs olyan, hogy póker utáni élet... Csak kevésbé pókeres! :)
Ez egy pókeres fórum, úgyhogy ebbe nem mennék bele bővebben itt. A könyvemben is csak egy piciny fejeztet szenteltem neki, mert tényleg más téma. Viszont nagyon szívesen beszélek róla privátban. Ha érdekel, dobj egy e-mailt (ejjelipokerarcaim@gmail.com) :)