A könyv elég érdekes, én már az első köteten túl vagyok. Eddig még nagy dark magic nem volt benne, de talán sosem láttam ennyiszer leírva a "várjunk ki" kifejezést.
Eladni szerintem nem fogom, de ha gondolod szívesen kölcsönadom, hogy elolvasd. Aztán majd eldöntöd hogy van-e helye a könyvespolcon vagy nincs :)
Eladni szerintem nem fogom, de ha gondolod szívesen kölcsönadom, hogy elolvasd. Aztán majd eldöntöd hogy van-e helye a könyvespolcon vagy nincs :)
Nem akarok csórózni, de ha valakinek nincs rá szüksége épp, és Pest környéki, szívesen gondozásba venném a két kötetet. Úgy két-három hétre. :)
Mondjuk úgy, hogy átvállalom a terhet, a gyerek most egy kicsit az apához kerül. :)
Én tegnap megvettem, elkezdtem olvasni, nekem bejön. 10k kicsit sok érte, de voltak kultúra utalványaim, úgyhogy nemnagyon kellett zsebbe nyúlnom:)
(és akkor rögtön egy tanács, ha valakinek kultúra utalványa van, az Anima hálózatban elfogadják, máshol nem biztos. Nekem közölték az Alexandrában, hogy csak az ajándék-utalványt tudják elfogadni - ezek szerint a könyv az nem kultúra?! - no comment...)
Sziasztok. Meg szeretném venni a könyvet és azt szeretném megkérdezni, hogy megéri-e a pénzét? Mert 10 ezer forint (még ha 2 kötetről van szó) nem kis pénz.
Én egy inkább haladó játékos vagyok. 3éve pókerezek, pár könyvet már el is olvastam.
Szóval mennyire komoly a könyv ? :) Köszi a válaszokat :)
Sziasztok. Meg szeretném venni a könyvet és azt szeretném megkérdezni, hogy megéri-e a pénzét? Mert 10 ezer forint (még ha 2 kötetről van szó) nem kis pénz.
Én egy inkább haladó játékos vagyok. 3éve pókerezek, pár könyvet már el is olvastam.
attól függ mit játszol. ha élő fullring cashgamet, akkor vegyed.
ha online 6maxot, akkor soha.
Egy bizonyos szint alatt (mondjuk NL100) megéri és nagyon hasznos. Mindegy, hogy élő vagy online, fr vagy sh, a póker az póker.