Póker Fórum Archívum > Könyvek > Harrington on cash games

attiati
Válasz Agitator kommentjére
2009. márc. 31. 13:53

A könyv elég érdekes, én már az első köteten túl vagyok. Eddig még nagy dark magic nem volt benne, de talán sosem láttam ennyiszer leírva a "várjunk ki" kifejezést.

Pont a fordítás, a könnyen olvashatóság miatt akarok beleolvasni.
Harrington versenystratégia I-be beleolvastam, az nem tűnt vészesnek. De mégiscsak cg könyv kéne.

Esetleg ha végeztél, megválnál tőle?

Agitator
Válasz attiati kommentjére
2009. márc. 31. 15:33

Eladni szerintem nem fogom, de ha gondolod szívesen kölcsönadom, hogy elolvasd. Aztán majd eldöntöd hogy van-e helye a könyvespolcon vagy nincs :)

attiati
Válasz Agitator kommentjére
2009. márc. 31. 16:10

Eladni szerintem nem fogom, de ha gondolod szívesen kölcsönadom, hogy elolvasd. Aztán majd eldöntöd hogy van-e helye a könyvespolcon vagy nincs :)

Jólvan, valahogy megegyezünk, a könyvtártagsági is pénzbe kerülne, és ott még meg sincs :)

Belelapozok, és írok privátot. (nem sűrgős, majd ha alaposan kiolvastad :) )

Matt Coburn
Válasz attiati kommentjére
2009. ápr. 15. 16:16

Nem akarok csórózni, de ha valakinek nincs rá szüksége épp, és Pest környéki, szívesen gondozásba venném a két kötetet. Úgy két-három hétre. :)

Mondjuk úgy, hogy átvállalom a terhet, a gyerek most egy kicsit az apához kerül. :)

akos_ur
Válasz Matt Coburn kommentjére
2009. aug. 6. 13:46

Én tegnap megvettem, elkezdtem olvasni, nekem bejön. 10k kicsit sok érte, de voltak kultúra utalványaim, úgyhogy nemnagyon kellett zsebbe nyúlnom:)

(és akkor rögtön egy tanács, ha valakinek kultúra utalványa van, az Anima hálózatban elfogadják, máshol nem biztos. Nekem közölték az Alexandrában, hogy csak az ajándék-utalványt tudják elfogadni - ezek szerint a könyv az nem kultúra?! - no comment...)

greengery
Válasz akos_ur kommentjére
2009. aug. 13. 14:04

Sziasztok. Meg szeretném venni a könyvet és azt szeretném megkérdezni, hogy megéri-e a pénzét? Mert 10 ezer forint (még ha 2 kötetről van szó) nem kis pénz.
Én egy inkább haladó játékos vagyok. 3éve pókerezek, pár könyvet már el is olvastam.
Szóval mennyire komoly a könyv ? :) Köszi a válaszokat :)

peterpanic
Válasz greengery kommentjére
2009. aug. 13. 14:12

Sziasztok. Meg szeretném venni a könyvet és azt szeretném megkérdezni, hogy megéri-e a pénzét? Mert 10 ezer forint (még ha 2 kötetről van szó) nem kis pénz.
Én egy inkább haladó játékos vagyok. 3éve pókerezek, pár könyvet már el is olvastam.

attól függ mit játszol. ha élő fullring cashgamet, akkor vegyed.
ha online 6maxot, akkor soha.

titcar
2009. aug. 13. 14:20

pokerakadémia shopban olcsóbb :)
sokan mondják, hogy nem tetszik meg stb. , de szerintem egész jó

greengery
Válasz peterpanic kommentjére
2009. aug. 13. 14:25

attól függ mit játszol. ha élő fullring cashgamet, akkor vegyed.
ha online 6maxot, akkor soha.

Már pedig én többnyire online 6max-ot játszok ... Hm...

BaLa
2009. aug. 13. 14:35

Egy bizonyos szint alatt (mondjuk NL100) megéri és nagyon hasznos. Mindegy, hogy élő vagy online, fr vagy sh, a póker az póker.

Élő ügyfélszolgálat