Egy bizonyos szint alatt (mondjuk NL100) megéri és nagyon hasznos. Mindegy, hogy élő vagy online, fr vagy sh, a póker az póker.
Mindenképpen megéri az árát. Én az összes elolvasott könyv közül ebből tanultam a legtöbbet.
Itt egy gyors összegzés az általam olvasott könyvekről, és a szubjektív véleményem:
Pokerakademia.com - Póker blogok / kocka21 / 3 hónapon és néhány könyvön túl
Mindenképpen megéri az árát. Én az összes elolvasott könyv közül ebből tanultam a legtöbbet.
Itt egy gyors összegzés az általam olvasott könyvekről, és a szubjektív véleményem:
Pokerakademia.com - Póker blogok / kocka21 / 3 hónapon és néhány könyvön túl
Nagyon jó könyv, attól függöően hogy hol tartasz. Nekem annó sokat segített amikor elkezdtem átállni cg-re. Persze ahogy BaLa is említette, egy szint fölött már nincs sok értelme, de ha kis-mikro téten játszol akkor igencsak jó befektetés.
esetleg nem unt rá valaki? elpasszolná?
Már pedig én többnyire online 6max-ot játszok ... Hm...
Ha tudsz angolul 6maxra ami olcso 100$
Az ez http://smallstakesnolimitholdem.com/
ez az új trend, hogy most már a közismertebb, papír alapú szerzők is a nyomtatott könyvek többszöröséért kínálják az e-bookjaikat?
ez az új trend, hogy most már a közismertebb, papír alapú szerzők is a nyomtatott könyvek többszöröséért kínálják az e-bookjaikat?
tök olcsó ez, ha a 3-4 legjobb pokeres e-bookot össze akarod gyűjteni nem úszod meg 5k$ alatt.