Póker Fórum Archívum > Könyvek > Harrington on cash games

Krono
Válasz BaLa kommentjére
2009. aug. 13. 14:46

Egy bizonyos szint alatt (mondjuk NL100) megéri és nagyon hasznos. Mindegy, hogy élő vagy online, fr vagy sh, a póker az póker.

A mikrolimit meg mikrolimit. Elég oda az ABC poker :)

kocka21
Válasz BaLa kommentjére
2009. aug. 13. 14:47

Mindenképpen megéri az árát. Én az összes elolvasott könyv közül ebből tanultam a legtöbbet.

Itt egy gyors összegzés az általam olvasott könyvekről, és a szubjektív véleményem:
Pokerakademia.com - Póker blogok / kocka21 / 3 hónapon és néhány könyvön túl

Krono
Válasz kocka21 kommentjére
2009. aug. 13. 14:54

Mindenképpen megéri az árát. Én az összes elolvasott könyv közül ebből tanultam a legtöbbet.

Itt egy gyors összegzés az általam olvasott könyvekről, és a szubjektív véleményem:
Pokerakademia.com - Póker blogok / kocka21 / 3 hónapon és néhány könyvön túl

Úgy hallottam, hogy túl feszes stratégiát ír le...Az meg SH-ra nem jó szvsz.

Poszi
Válasz greengery kommentjére
2009. aug. 13. 15:06

Nagyon jó könyv, attól függöően hogy hol tartasz. Nekem annó sokat segített amikor elkezdtem átállni cg-re. Persze ahogy BaLa is említette, egy szint fölött már nincs sok értelme, de ha kis-mikro téten játszol akkor igencsak jó befektetés.

attiati
Válasz Poszi kommentjére
2009. aug. 13. 15:12

esetleg nem unt rá valaki? elpasszolná?

szaki
Válasz greengery kommentjére
2009. aug. 14. 23:56

Már pedig én többnyire online 6max-ot játszok ... Hm...

Ha tudsz angolul 6maxra ami olcso 100$
Az ez http://smallstakesnolimitholdem.com/

attiati
Válasz szaki kommentjére
2009. aug. 15. 0:11

Ha tudsz angolul 6maxra ami olcso 100$
Az ez http://smallstakesnolimitholdem.com/

ez az új trend, hogy most már a közismertebb, papír alapú szerzők is a nyomtatott könyvek többszöröséért kínálják az e-bookjaikat?

titcar
Válasz attiati kommentjére
2009. aug. 15. 0:20

ez az új trend, hogy most már a közismertebb, papír alapú szerzők is a nyomtatott könyvek többszöröséért kínálják az e-bookjaikat?

gondolom alapból arra számítanak, hogy minden megvett példányra jut 10-100 db kopi :)

Romsy
Válasz attiati kommentjére
2009. aug. 15. 0:52

tök olcsó ez, ha a 3-4 legjobb pokeres e-bookot össze akarod gyűjteni nem úszod meg 5k$ alatt.

attiati
Válasz Romsy kommentjére
2009. aug. 15. 1:02

tök olcsó ez, ha a 3-4 legjobb pokeres e-bookot össze akarod gyűjteni nem úszod meg 5k$ alatt.

Eddig csak a bobofitos könyvéről hallottam, hogy 750$.
Ezek szerint több ilyen kezdeményezés is van? :O
Sőt, ezek szerint akkor van még ennél drágább is, ha a maradék 3 könyből jön ki a maradék 4000$
5k$ azért nagyon durva.

Titcar: jó, eddig úgy gondoltam, hogy egy bobofitos ha kiadó, meg minden nélkül saját maga terjeszti, akkro megkéri a kópiák árát is az eredetiben. Ed Miller nyugodtan kereshetne kiadót.
Fura ellentmondás, hogy az e-booknál nincs nyomtatási ktg, szinte tiszta haszon az egész bevétel, és mégis 10x árat fizessen érte az, aki nem lopja a szellemi terméket a lopótökök miatt.

Élő ügyfélszolgálat